Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona w ciaży

Zdradzona w ciazy.....

Polecane posty

Gość Zdradzona w ciaży

Musze to gdzies napisac bo wybuchne. Zaczne od tego ze rok temu poznalam mezczyzne mojego zycia... Rodzinny, cudowny, zawsze spokojny i usmiechniety. Po rozwodzie. Dzis ma 37 lat. Bardzo chcial dziecko, ja srednio ale w koncu sie zgodzilam (mam 33 lata) cieszylismy sie oboje i zaczely sie problemy... Jestem 28 tygodniu, kocham sex, naprawde! A ciaza od poczatku to podwaja. Moglabym kochac sie ciagle chociaz wiadomo ze wiele pozycji odpadlo ze wzgledu na brzuszek.... Moj facet nagle zaczal wiecej zarabiac (zmienil prace) duzo jezdzi po polsce ale na noc zawsze wraca... I tak oto zupelnym przypadkiem dowiedzialam sie ze w miedzy czasie kiedy ma okienko miedzy spotkaniami jezdzi na prostytutki.... Wiem dokladnie u kogo byl i kiedy. Mi w tym miesiacu powiedzial ze ma malo kasy i nie dolozy do budzetu bo nie zwrocili mu za paliwo.... Teraz wiem gdzie poszly te pieniadze. Nie wiem co zrobic. Wyrzucajac go z domu postawie przeciw sobie cala rodzine (wszyscy mowili ze to za szybko) i zostane sama... Tak zupelnie. Przykro mi bo ja utrzymuje dom,dbam,gotuje,prasuje,uwielbiam sex... Wlasnie od tego sie kapnelam ze cos jest nie tak-on przestal chciec sie ze mna kochac... Czasem, raz w tygodniu to max gdzie kiedys bylo kilka razy dziennie... Ciagle mowi zeboi sie o dzidziusia.... No i chodzi na d******** Co mam zrobic. Nie umiem przestac o tym myslec. Jestem w patowej sytuacji.... Aha. To nie sa domysly. Wiem ze byl,z kim,gdzie i ile zaplacil.... Prpsze, niech mi ktos pomoze. Cokolwiek napisze.....

Gość gość
Zostaw go. Powiedziałaś mu o tym, że wiesz?

Gość gość
No to chyba nie taki wspaniały

Gość gość
Znam ból zdradzonej w ciązy. Tragedia nie do opisania. Radzę zostawić partnera, bo nic z tego nie wyjdzie.

Gość gość
Kolega jako przedstawiciel handlowy,który jezdzi po polsce..zdradził żone swoją po 2 mies po slubie i już przed rozwodem są .. ona 23 on 30 l

Gość gość
A skąd masz takie szczegółowe informacje autorko od życzliwych?

Gość gość
No i po chuj się wiązać z facetami?

Gość gość
Kompletnie nie wiem co napisac. Moze czas podsunie ci jakies rozwiazanie. Teraz to jak najmniej stresu. Ciaza to bardzo powazny stan, ktory wymaga spokoju, troski i wyciszenia. Przykre mi to nawet czytac. Usciski. Ell.