Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxCelaxx

Nela czy Milena, jakie imie...

Polecane posty

Gość xxCelaxx

Hej, mam dylemat dużyyyy jakie imię wybrać dla dziewczynki Nela czy Milena, a może Inga też mi chodzi po głowie???

Gość gość
Wole Nele ale to dlatego ze mam porabana siostre cioteczna Milene i po prostu mi sie to imie zle kojarzy. U corki w przedszkolu w grupie sa az 3 Mileny. Mowia na nie " Mili".

Gość gość
Szkoda dzieci by nimi ratować fikcyjne małżenstwo. Dziecko na kryzysy i niedobranych ludzi jest egoizmem i nieszczesciem na 100 200 lat dla przyszłych pokolen

Gość gość
Jeśli już to Inga. Zaczął się jakiś szał na te Nele i jest już ich wszędzie do zarzygania. Milena brzydkie jak dla mnie, ale już lepsze niż ta nieszczęsna Nela.

Gość gość
Milena brzmi jak jakieś gile, gluty, flegma, fuj. Nela beznadzieja. Inga też nic ciekawego, ale z tych wszystkich najlepiej.

Gość gość
A mi sie najbardziej podoba Milenaz tych trzech. Nela ladne dla malej dziewczynki, prawnika o tym imieniu nikt nie wemie na powaznie. Inga za twarde..

Gość gość
Nela super imię, mój typ!

Gość gość
A to nie jest Nel jak w Pustyni i w Puszczy?

Gość gość
Milena bardzo ladne, ja bym to wybrala.A imion do jakichs osob nie przyczepiam jako skojarzenie, pare bliskich mi osob kocham czy innych lubie ale ich imion nie, sa brzydkie.Znam i wrednych lub poje...nych ludzi o pieknych imionach i nadal mi sie one podobaja, bo nie sa jedynymi takimi na swiecie

Gość gość
Milena zdecydowanie bo Nela Hela i inna d**erela to obciachowe imiona. Nela kojarzy mi się z takim Nele to takie ciele. Zamiast gonić za trendami pomyśl jak inne dzieciaki mogą dokuczać przez dziwaczne imię.

Gość gość
Milena w sumie ładne. Nela, jakoś mi nie leży, ti chyba imię Nelly tak? Czyli czyt się Neli, lub Nel. Chyba najlepsze Inga, w każdym razie mnie się podoba ten wydzwięk, imię krótkie łatwe. Najlepiej Inga. Pomyśl jeszcze o Iga, Ama, lub w igóle, Aurelia (Aura), Róża.

Gość gość
Nela to Nela a nie Nelly czy Nel.. Moim zdaniem Nela najładniej