Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzna powinien placic za kobiete na randce

Polecane posty

Gość gość

jesli oczekuje ze kobieta za nastepna randke zaplaci za siebie i niego to zdecydowanie nie jest mezczyzna

Gość gość
Ja z mężem na początku znajomość płaciłam po połowie. Mieliśmy do sobie daleko i aż głupio by się było nie dołożyć do kawy czy kolacji

Gość gość
Mężczyźni są już na wyginięciu, zostały frajerzyny same w wymoczki

Gość gość
Płacąc za babę wychowujesz sobie leniwą roszczeniową utrzymankę

Gość gość
Jadnym słowem dzifkę!

Gość gość
Autorka niech szuka sponsorów impotentów, to jej klimaty :-D

Gość gość
Nie pisz takich rzeczy na kafeterii, tutaj chłopcy dostają piany w gębie jak czytają takie rzeczy XD

Gość gość
To logiczne, ze facet na spotkaniach zawsze placi.

Gość gość
Tak logiczne jak jest logiczne że kobieta na końcu conajmniej obciąga z połykiem, to identyczna logika :classic_cool:

Gość gość
kobieta powinna odplacac mezczyznie cielesnie po randce. leniwym pasozytkom nie nalezy sie nawet szklanka wrzatku do zaparzenia sobie herbaty. skoro umiecie stawiac wymagania innym, nauczcie sie rowniez spelniac wymagania tych, ktorym swoje wlasne stawiacie:)

Gość gość
Kobieta powinna płacić za mężczyznę na randce. Jeśli oczekuje że mężczyzna za następną randkę zapłaci za siebie i za nią to zdecydowanie nie jest kobietą.

Gość gość
Krótka piłka - płaci ten/ta kto proponuje

Gość gość
Ja bym nie była z facetem który za mnie nie płaci , nie dlatego że nie mam a dlatego że bym się nie czuła jak kobieta , po prostu jak facet nie płaci za kobietę to aż jej się odechciewa być miła

Gość gość
Ale żyjemy w czasach gdzie są " faceci " nie mężczyźni , bo ci drudzy już dawno wygineli, teraz jest masa " pedałów " którzy poza krótkim sflaczalym organem nie mają nic wspólnego z mężczyzna

Gość gość
Jacy mężczyźni ? Żyjemy w społeczeństwie gdzie kobiety często mają dużo większe jaja od swoich p*****lowatych mezusiow , pracuje jako kelnerka i często taki maltretowany w domu mezus wyzywa się na obsłudze za krzywdy jakie robi mu wyksztalcona zimna zonka, która trzyma kasę , coś za coś , pewną siebie kobieta z kasa często zachowuje się jak zimny facet , te biedne za które trzeba płacić często są milsze

Gość gość
Faceci chcą kobiecych kobiet ale jednocześnie traktować je jak faceta , czyli plac se sama

Gość gość
Ale z was p****y, z dwóch stron.

Gość gość
,,Ale żyjemy w czasach gdzie są " faceci " nie mężczyźni , bo ci drudzy już dawno wygineli, teraz jest masa " pedałów " Jednocześnie wymagają żeby robili wszystko za nie, to czego kiedyś nie robili... No nie są upośledzone? Chcą sobie wybierać z życia tylko frykasy a ręsztę i odpowiedzialność zwalić na faceta, za co mu podziękują ubliżaniem i zdradą... Głupie tłumoki :-D

Gość gość
teraz facetki powinny sie starac o sex i randke.

Gość gość
I powinny płacić za faceta też!

Gość gość
gość wczoraj Płacąc za babę wychowujesz sobie leniwą roszczeniową utrzymankę gość wczoraj Jadnym słowem dzifkę! X Powiedz to Donaldowi Trump, ze wychował swoja zone Melanie na dzifke i roszczeniowa leniwą utrzymankę. On o Melanie starał sie parę lat zasypując ją drogimi prezentami i wycieczkami.

Gość Patisonek1990
widocznie nie trafilyscir na prawdziwych mężczyzn, moj od samego poczatku placil na randkach za kino kawe z deserem czy kolacje wiec jak na moje to zalezy od podejscia gościa aczkolwiek czasem ja zaplacilam zeby on tez nie byl wiecznie stratny i tez on nie protestowal

Gość gość
Definitywnie facet musi za mnie placic na randce. Nie czulabym sie pozadana kobieta gdyby facet oczekiwal ze zaplace za siebie. Nie znaczy to ze nie mam czy ze mnie nie stac. Ale to nalezy do faceta. Do mnie nalezy ubrac sie ladnie zeby mu koledzy zazdroscili, dbac o siebie aby mu bylo milo ze takie cudo ma (to kosztuje!!! Wiecej niz kolacje!!). Facet placi i juz

Gość gość
Koledzy zazdroscili buahaha jaki pustak :D lepiej nie chodzic na randki i nie tracic czasu i pieniedzy na jakas debilke :D

Gość gość
Facet placi i juz x Szczęśliwa to ty z nim nie będziesz. ty chcesz kasy a on jest skąpy, kiepsko się dobraliście.

Gość gość
Jeśli dziewczyna ma kupę pieniędzy to niech płaci sama , ale jeśli dziewczyna jest biedna a facet ciagnie ja w takie miejsca to niech za nią płaci , albo sam zrobi obiad , nie od wszystkich można wymagać tego samego , tak samo jeśli dziewczyna jest pyskata feministka niech płaci za siebie a jeżeli jest miła i nie klotliwa to facet powinien za nią zapłacić jak za prawdziwą wartościową kobietę

Gość gość
Myślę że facet powinien płacić za kobietę która o niego dba i go kocha , przejmuje się jego problemami a nie jest z nim tylko dla " związku i seksu " a tak poza tym nie może na nią liczyć

Gość gość
gość dziś Jeśli dziewczyna ma kupę pieniędzy to niech płaci sama , ale jeśli dziewczyna jest biedna a facet ciagnie ja w takie miejsca to niech za nią płaci , albo sam zrobi obiad , nie od wszystkich można wymagać tego samego , tak samo jeśli dziewczyna jest pyskata feministka niech płaci za siebie a jeżeli jest miła i nie klotliwa to facet powinien za nią zapłacić jak za prawdziwą wartościową kobietę x A jeśli jestem miłą, śliczną i nie kłótliwą feministką?

Gość gość
Skoro sama mówisz o sobie że jesteś śliczna to masz siano we łbie , a miłych feministek nie ma ; no popierają aborcję a to z miłą kobietą to nie ma nic wspólnego

Gość Piaskun
@ gość dziś Znaczy: płacisz za siebie. Jeśli mężczyzna nie ma prawa od kobiety wymagać to kobieta nie ma prawa niczego oczekiwać od mężczyzny. I zgadzam się: nie ma miłych feministek. Chyba że akurat czegoś chcą. Xx @gość wczoraj Prawdziwa kobieta odwdzięczy się robiąc laskę z połykiem.