Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę miec więcej dzieci

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 corki, 3 i pol oraz 5 miesiecy. Obie cesarki. Przy drugiej duze komplikacje. Macica mocno rozszarpana, ledwo uratowana. Lekarz zabronil mi miec wiecej dzieci. Dlugo lezalam w szpitalu i do teraz dochodze do siebie. Zawsze marzylam o synku i mialam nadzieje ze bedzie 3 no ale nie ma na to szans. Jednak nie wien jak sie zabezpieczac zeby na 100% nie zajsc. Czy tabletki naprwno wystarcza? I czy juz do konca bede mogla je brac ?

Gość gość
Nie wiem czego ty zalujesz. Dziekuj Bogu ze zyjesz , ze nic ci nie jest i ciesz sie tymi dziecmi które masz. Następna ciaza moglaby skonczyc sie dla ciebie zle.

Gość gość
Tabletki to jednak nie 100% pewność. Orzykro mi, że nie możesz mieć trzeciego dziecka. Rozumiem cię doskonzle. Mam jedno. Niestety nigdy już nie będę mieć drugiego. A chciałabym conajmniej czwórkę.

Gość gość
Ja mam prawie 5miesiecznego syna. A co to za roznica czy chlopiec czy dziewczynka? Jakbym miala samych synów albo same corki to nie czulabym zadnej straty. Moje dwie pary znajomych nie moga miec dzieci, zaadoptowali. Jak ta jedna kolezanka sie dowiedziala ze jestem w ciazy, to miala lzy w oczach. Ona tego nigdy nie doswiadczyla. A teraz sie ciesz ze swoich corek i nie zaluj tego czego nie masz.

Gość gość
No blagam! Nie widzisz roznicy miedzy chlopcem a dziewczynka? Wspolczuje autorce , bo dwa dziurawce to mordega , za pare lat bedzie sajgon w domu, jak sie zaczyna bic , szarpac o kazda gumke do wlosow , juz nie wspomne o okresie nastoletnim

Gość gość
Ciesz sie dziecmi? Czy ciebie poje/balo? :D

Gość gość
Poy****y polski system. Powinni cie podwiazac za twoja zgoda...

Gość gość
Wazektomia u meza lub podwiazanie jajowodow

Gość gość
Podwiąż jajowody jak masz taką sytuację. Mojej mamie podwiązali a to było w 1985 ...

Gość gość
Teraz jest to nielegalne.