Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Selekcja Przez Kase

Myślę o samobójstwie.

Polecane posty

Gość Selekcja Przez Kase

Cześć, Mam 20 lat i myślę o samobójstwie. Mamy z mamą i rodzeństwem ogromne problemy finansowe, przerasta mnie to, od zawsze żyliśmy od 1 do 1 ale jeszcze nigdy nie było tak źle jak jest teraz. Rodzice są po rozwodzie, niedawno zmarł Ojciec, zostało po nim mieszkanie i długi, bo jak się okazało on też trochę ich miał, a sprzedaż tego mieszkania pozwoliłaby nam spłacić długi nasze i Ojca i stanąć na nogi. Rodzeństwo przez sentymenty się nie zgadza, mama też, mi też jest przykro ale nie mamy wyjścia :(. Śmierć Ojca też swoje dołożyła, zobojętniałem bardzo na życie. Od zawsze miałem plan na życie, umiałem się cieszyć z każdego dnia ale od kiedy mamy tak duże problemy z kasą myślę non stop o problemach. Budzę się i do wieczora nie myślę o niczym innym tylko o tym jak to rozwiązać. Przegrałem swoje życie chociaż być może tak naprawdę nigdy tego życia nie miałem. Czasami myślę jakbym to zrobił, boję się jedynie że się nie uda i będę żył jako warzywo. Nie zależy mi już na niczym. Moje życie to dno i fikcja :(.

Gość gość
Przejdź się do psychiatry