Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybka utrata wagi na diecie

Polecane posty

Gość gość

Witam Serdecznie. Może ktoś ma ochotę ze mną zacząć odchudzanie?. Bardzo proszę Panie, które nie popierają tej diety o powstrzymanie się od komentarzy i uwag!. Kilka lat temu po urodzeniu córki ważyłam 90 kg, schudłam na diecie Atkinsa do 56 kg - to jest jedyna dieta która na mnie działa. Dodam Wszystkim, że stosowałam różnego rodzaju leki i suplementy które nic nie dały (Orinstad, Meridia, Zelixa, Lindaxa, Linea, 2Be slim, Liporedium,Adipex, Terma line, kapsułki tybetańskie typu Mezintax, Garcinia Cambogia, African Mango, Piperinox,, Silvets, Acai, zielony jęczmień,zielone herbaty, błonnik i inne reklamowane w tv i na stronkach internetowych). Czas przejść na starą sprawdzoną dietę Atkinsa. Więcej o niej przeczytacie https://medicovergo.com/dieta-atkinsa Moja dieta troszkę się różniła od wytycznych, a mianowicie wprowadziłam do niej więcej warzyw i owoców. Czy ktoś ze mną będzie walczył o utratę wagi - więcej osób bardziej motywuje do działania i wymiany doświadczeń? Gorąco pozdrawiam Beata

Gość gość
słyszałam o tej diecie koleżanka schudła 12 kg w 3 tygodnie ale podchodziła rygorystycznie. Kiedy zaczynasz? ile chcesz zrzucić? może się dołączę

Gość gość Karolina 38
Mi bardzo pomogło w odchudznaiu zastosowanie Slimunox. W 3 miesiace pozbyłam się całej nadwagi jaką miałam

Gość gość
jedz tylko owoce warzywa wode troche ruchu i tyle

Gość gość Renata R
W moim przypadku jeżeli chodzi o sukces odchudzania, to nie osiągnęłabym go bez zastosowania Slimunox.

Gość gość
Ja moge sie dolaczyc,ale potrzebowalabym wiecej informacji co konkretnie jesc. Mam troche do zrzucenia i biore sie za to zbyt dlygo.Razem lepsza motywacja...

Gość gość Justyna
Moim zdaniem aby znacząco przyśpieszyc odchudzanie, to w obecnych czasach potrzeba po prostu dobrej suplementacji, ja akurat zdecydowałam się na zastosownaie Shepe Up i jestem bardzo zadowolona z uzyskanego efektu

Gość gość Weronika
Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu na pozbycie się nadwagi jak zastosowanie Slimunox.Dla mnie to są najlepsze tabletki jakie można legalnie kupić

Gość gość Wiktoria 23
Jeżeli chce sz na diecie skutecznie pozbyc się nadwagi, to moim zdaniem warto do takowe dodać jeszcze odpowiednią suplementacje. Mi bardzo pomogło zastosowanie Shape Up

Gość gość Beata
Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu jak zastosowanie Slimunox. Mi te tabletki pozwoliły sie pozbyć 14 kilo nadwagi

Gość gość Krystyna
Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu na pozbycie się nadwagi jak zastosownaie Slimunox. Wreszcie pozbyłam się całej nadwagi.

Gość gość Gabrysia
Mi w uważam szybkim pozbyciu się nadwagi bardzo pomogło zastosowanie Slimunox, Nie było to moje pierwsze podejście do walki z nadwaga, ale tym razem wystarczyły 3 miesiace i ja pokonałam.

Gość gość Julia 21
Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu na pozbycie się nadwagi jak zastosowanie Slimunox.

Gość gość Patrycja
Każdy wybiera dla siebie to co dla niego najlepsze.Mój wybór padł rok temu na Foreverslim i udało mi się na nim schudnąć.A najważniejsze jest to że do dzisiaj żaden kilogram nie wrócił,co rzadko się zdarza przy innych suplementach.

Gość gość Agnieszka 23
Podstawą odchudzania moim zdaniem jest podejście do tego tak jak w temacie z głową, po prostu podstawą jest podejście psychiczne i jeszcze jedno, owszem znam osoby, które brały ForeverSlim i faktycznie jest skuteczne, ale to nie czarodziejska różdżka trzeba coś dać od siebie

Gość gość Sabina
Ja wybrałam IQmango, biorę je zbyt krótko by dokonywać oceny, ale nie ukrywam, ze jestem pełna optymizmu.

Gość gość Paulina
Mi koleżanka poleciła IQmango, Biorę od miesiąca i jak na razie moja wagsa spadła o prawie 5 kilogramów. Jak dla mnike to rewelacja

Gość gość Renata
W moim przypadku podczsas odchudzania bardzo przydało się zastosowanie IQmango. Bez tych tabletek, pewnie nie osiągnęłabym tak rewelacyjnego wyniku

Gość gość Eleonora
Jeżeli chodzi o odchudznaie, to moim zdaniem bardzo dobrym i pewnym sposobem jest zastosowanie IQmango, mi te tabletki pomogły pozbyć się całej nadwagi

Gość gość Klara
Mi bardzo pomogło zastosowanie IQmango. Wcześniej na samej diecie nie dałam rady zbytnio schudnąc. Ale od momentu jak zaczęłam brać te tabletki, to rewelacja. W sumie na pozbycie sie całej nadwagi potrzebowałam 3 miesięcy

Gość gość Aldona 23
W moim przypadku rewelacyjnym sposobem po pozbycie się nadwagi okazało się zastosowanie Slimunox, bez tych tabletek nie dałabym rady, a tak w końcu sukces.