Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokeninside87

kobieto polska

Polecane posty

Gość brokeninside87

głosuj na pis i po, którzy wpuszczają dla ciebie gwałcicieli, nie głosuje na JKM, który daje Ci wybór odnośnie pracy i wydatków! jestem dumna z mojej płci w tym kraju!!!!!!!!

Gość gość
Twojej płci tzn. transseksualistow?

Gość gość
Jkm daje wybór odnośnie pracy i wydatków, a kto tego nie daje? Piertolisz.

Jkm daje wybór odnośnie pracy i wydatków, a kto tego nie daje? Piertolisz. x przepraszam. synuś PISu Mateo daje nam tej swobody w nadmiarze + miskę ryżu:D

Gość gość
Co Ty piertolisz??? Ja sobie sama pracę wybieram, jesli tobie wybiera rząd to cos z Tobą nie tak.

Gość gość
Trzeba byc kretynka żeby głosować na gościa który twierdzi, że kobiety powinny mniej zarabiać bo są mniej inteligentne

Gość gość
**brok zakamuflowana kodziaro, napuszczasz kukiz na pis **n/i/e/u/d/a/c/i/s/i/e

Ja sobie sama pracę wybieram, jesli tobie wybiera rząd to cos z Tobą nie tak. x już widze jak wybierasz legalną pracę w porządnej firmie z sumą jaką chcesz a nie minus pierdyliard dla kaczek

**brok zakamuflowana kodziaro, napuszczasz kukiz na pis x haah:D x Trzeba byc kretynka żeby głosować na gościa który twierdzi, że kobiety powinny mniej zarabiać bo są mniej inteligentne x ojojojoj zabolało feminiaziolkę? a Ty chociaż wiesz co to jest inteligencja, czy tylko się tym pojęciem przerzucasz na forach i cuckoldujesz facetów:D i chętna na kasę, ale nie na wolność. żałosne.

Gość gość
Ja tam nie wiem, ale obowiązkowe szczepienia, za którymi opowiada się frontmen kukiz15 przekonują mnie, gdyby nie one ludzkość miałaby poważny problem, zresztą ludzie którzy nie szczepią się na przekór firmom farmaceutycznym wyrządzają krzywdę sobie i potomstwu, już dziś można spostrzec, że te istoty nie rozwijają się normalnie jak my ludzie :)

Gość gość
Żałosna jest twoja wulgarnosc. Ale rozumiem że w ten sposób leczysz swoje kompleksy i porażki zycia realnego.

Gość gość
Broken nie jest kobietą, ma problemy z tożsamością seksualną i samotnością , dajcie jej spokój, niech ujada.

Gość gość
Broken, potwierdzasz tezę swojego guru że kobiety są głupie. Koleś będzie jej pluł w twarz i nazywał debilka a ta glupia się cieszy i glosuje na niego.

Gość gość
[nabiera powietrza] x cpasz trawke? :)

Gość gość
Brocken, po starej znajomości ci poradzę: nie pisz o polityce, bo się na tym kompletnie nie znasz. Akurat w tej sprawie twój guru JKM być może ma rację, twierdząc, że kobiety nie powinny mieć czynnego prawa wyborczego. Rescator 555

Gość gość
No to jako lewak ciebie zapytam: czy wiesz, że JKM proponował wprowadzenie prawa, które zabraniało by wstępu do restauracji kobietom bez towarzystwa mężczyzny? To dopiero super "wolność" ;-). Rescator 555

Gość gość
Ha, uciekła do nory

Gość gość
gość dziś Jak zawsze gdy widzi że nie ma racji i brak jej argumentów. Znowu zacznie się pluć, jak nikogo tu nie będzie:D

Gość gość
Lezaczek mówi, odczepcie się od tygrysa😠

Gość marawstala
JKM to pajac

Gość gość
mara nie zaczynaj z lezaczkiem😠