Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jakiś czas temu zmieniłem pracę, poznałem tam fajną dziewczynę, bardzo mi się podoba. Pracujemy w tej samej firmie lecz na innych wydziałach ale często sie widujemy. Ona jest odemnie trochę starsza, mi to nie przeszkadza nie wiem jak jej. Problem jest w jej zachowaniu ponieważ przez kilka dni jest wszystko super, rozmawiamy ze sobą raz Ona zaczyna rozmowę raz ja, jak mnie widzi uśmiecha się do mnie, jeśli nie może sobie z czymś poradzić przychodzi do mnie z prośbą o pomoc(zawsze jej pomagam, nigdy nie odmowilem). Sytuacja zmienia sie co kilka dni ponieważ tak przez dzień czasami dwa zachowuje sie jakby była na mnie obrażona, przywita się tylko i tyle ale zawsze "cześć czy hej" powie pierwsza. Chciałbym ją zaprosić na jakąś kawę ale nie wiem czy w takiej sytuacji mam jakąś szansę. Wiem również że jest singielka. I tak wiem że związek w pracy to nie jest dobry pomysł, ale ja chciałbym jednak spróbować, bardzo fajnie mi sie z nią rozmawia, mamy podobne zainteresowania, z charakteru też jesteśmy do siebie podobni. Dajcie znać co myślicie o tej sytuacji? Myślicie że mam u niej jakieś szansę?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować