Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę o dziecku ale bardzo boję się że będzie chore

Polecane posty

Gość gość
Masowe toksyczne szczepienia są odpowiedzialne za to, że współczesne amerykańskie dzieci i młodzież są najbardziej biologicznie i neurologicznie uszkodzonym pokoleniem w historii ludzkości. W wielu innych krajach jest podobnie. x Śmieszą mnie ludzie obwiniający szczepionki :D Poczytaj sobie o tym jakie testy atomowe wykonywały dwa mocarstwa Ameryka i Rosja w czasie zimnej wojny i gdzie je wykonywały, bo chyba nie w kosmosie. Testy były przeprowadzane na niezamieszkałych wyspach i pod wodą i to wielokrotnie. To, że były "daleko" od nas to nie znaczy, że nie mają wpływu na całą ziemię. Poczytaj sobie o rozwoju bomb biologicznych, o chorobach, które powstały w wyniku eksperymentów i o sytuacjach, w których o mało co nie doszło do wycieku drobnoustrojów z laboratoriów.. a o ilu być może nie wiemy bo zostały zamiecione pod dywan ;) Dalej poczytaj sobie o tym jakich pestycydów używano w rolnictwie i to jeszcze niedawno. Dalej - aktualnie przemysł zanieczyszczający powietrze i produkujący tony odpadów, to że mamy jakieś filtry na kominy i oczyszczalnie ścieków itd. daje równe NIC przy tym ile się zanieczyszcza. Przecież efekty uboczne tych wszystkich wieloletnich działań nie wyparowały w kosmos. Ile chemii przyjmujemy w jedzeniu? Nawet ci, którzy niby dobrze i świadomie się odżywiają bo czytają składy :D Dobre sobie :D Żeby odżywiać się naprawdę świadomie, trzeba by było chyba wyprowadzić sie nie wiem, w głąb Australii do jakiegoś lasu i uprawiać wszystko na własną rękę, wtedy możesz mieć jako taką pewność, że jesz w miarę zdrowo :D Obwinianie o wszystko tylko i wyłącznie szczepionek jest krótkowzroczne. Cena postępu za którą przyszło nam płacić.

Gość gość
Każda kobieta w ciąży myśli o tym żeby dziecko było zdrowe i jest to całkiem normalne. Ja w obu ciążach też tak miałam. Co do szczepień to polecam wcześniej zainteresować się tematem i nie podejmować pochopnie decyzji, rozważyć każde szczepienie, czytać każda ulotkę, sprawdzać statystyki, ufać najbardziej sobie.

Gość gość
Ja w ciąży nie bałam się o to że dziecko może być chore.... Nic na to nie wskazywało. Dziecko urodziło się niedotlenione bo poród za długi. Jest niepełnosprawny bo niedosłyszy.

Gość gość
gość dziś Mogłabyś powiedzieć co to za modlitwa?

Gość gość
Moje pierwsze dziecko też urodziło się niedotlenione, za późno podjęto decyzję o cc. Na szczęście dzisiaj to już nastolatek i jest zdrowy, ale wtedy po urodzeniu nie wiadomo było co będzie.

Gość gość
Autorko, pisalam do Coeboe wcześniej (to ja pisalam o dzowcku moim chorym na niedoczynnosc yarczycy i stope końsko szpotawa). Powiwm Ci tak, kazda kobieta bedac w ciąży boi sie jak to bedzie z dzieckiem po porodzie, jak bardzo zmieni sie zycie itd. Ja balam sie ze nie bede umiala jej prze rac, wykapac czy zrozumieć. Teraz po fakcie a wraz z uplywem czasu wiem ze tamte leki byly normalne bo czlowiek zawsze się boi czegoś nieznanego a potem trzeba dac rade i siw ja daje. Tak samo jesli urodzi Ci sie chore dziecko to teraz nie wyobrazasz sobie tego ale jakby przyszlo co do czego to odnajdziesz sily u dasz rade. A skad to wiem? Bo juz teraz siw nad tym zastanawiasz:) to jest wlasnie oznaka dojrzałości i odpowiedzialnosci bo Jeszcze nic siw niw stalo a Ty juz przygotowujesz sie w razie czego na walke. Mi tez sie urodzilo dziecko chore, moze to nie sa choroby jakieś drastyczne no ale sa to jednak choroby. Tez myslalam na poczatku co to bedzie? Zaraz po porodzie sie popłakałam jak lekarze powiedzieli mi o tej stopie:( a 4 dni pozniej telwfon z Gdanska ze cos jest nie tak i trzeba powtórzyć badania...to byl mega szok. Ale trzeba sie zebrac i walczyc. Krok po kroku to ogarniesz nie boj siw na zapas. Skoro ja ogarniam to i Ty dasz radę:) lekarze wszystko mowia gdzie co i jak, jakie skierowania itd. Pozdrawiam.