Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parakalo

Czy ktoras z was bierze Mercilon?

Polecane posty

Gość parakalo

Biore mercilon od paru dni i zastanawiam sie,czy po nim przytyje.Jak sie czujecie zazywajac te tabletki?czy wszystko oki? to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne i ciekawa jestem ich dzialania.Pozdrawiam!

Gość jak przytyjesz
to odstaw a potem schudnij! Co za filozofia!

Gość Fajna
Brałam kilka dobrych lat, wszystko było ok, na początku paradoksalnie zauważysz brak zainteresowania seksem, ale to na szczęscie mija i nie zawsze występuje moga tez pojawić się bóel piersi i obrzęk przed miesiączką-ale to tez nie reguła naprawdę polecam

Gość fajna
acha zapomniłam-nie przytyłam!!!

Gość ania0201
Mercilon też sa moimi pierwszymi tabletkami. W sobotę zacznę brać już 7 opakowanie i jestem z nich super zadowolona. podobnie jak Ty przede wszystkim bałam się przytycia a tu na początku schudłam 1,5 kg; no i waga cały czas pozostaje bez zmian. A odnośnie skutków ubocznych to na poczatku miałam wątplikości czy one naprawdę działają bo u mnie nić nie wystąpiło. Żadnych bóli głowy, brzucha nudności i plamień międzymiesiączkowych. Tabletki te chyba bardziej my wyszły na dobre bo uregulował mi się okres (przedtem miałam bardzo nieregularny a teraz jak w zegarku), biust ciut się powiększył i ten komfort psychiczny ze ro stresu czy okres będzie czy nie. gorąco polecam te tabletki, ale ich skutki to sprawa indywidualna

Z roczną przerwą ok. 3 lat. Waga nie poszła w górę, ale też i nie spadła. Bez względu na to co, i ile jem stoi w miejscu, a zważywszy na figurę nie narzekam ;)

Gość venus-87
czy po mercilonie urosły wam piersi? Jesli tak to jak bardzo? ile cm? Niedawno lekarz wypisał mi te tabletki-jestem dość chuda i mam bardzo mały biuscik-fajnie by było gdyby troche urusł:) Z góry dzieki za odp:)

Hej Dziewczyny:) Ja obecnie jestem przy czwartym opakowaniu Mercilonu. Dla mnie te tabletki są idealne-nie miałam i nie mam zadnych skutków ubocznych, a moja waga jest taka sama, jak przed ich stosowaniem:) Jeżeli chodzi o biust to nie zauważyłam żadnych zmian na plu. Pozdrawiam