Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje fantazje bdsm z mezem

Polecane posty

Gość gość

Byłam nieposluszna i mój Pan musi mnie ukarać. Klecze przed nim i czekam. Każe mi się rozebrać i zostać w samych majtkach. Każe mi z powrotem ukleknac i mocno wypiac pupę. Zdejmuje pas ,a ja chwilę później czuję pierwsze uderzenie i krzyczę z bólu, ale i z podniecenia. Po kilku mocnych batach czuję, ze popuscilam trochę moczu i mam mokre majtki, plama jest widoczna, czuję upokorzenie i przepraszam mojego Pana, jednak nadal jestem bita pasem. Błagam o litość, bo pupa już mnie bardzo piecze i wstydzę się mokrych majtek. Po kilku razach Pan przestaje mnie chlostac i pyta czy rozumiem,za co jest kara. Odpowiadam, że za nieposłuszeństwo, ale wiem,że to nie koniec kary. Każe mi się obrócić i rozpina spodnie,po czym wyjmuje sterczacego penisa i rozkazuje ssać. Lize i ssam ,zeby moj Pan byl ze mnie zadowolony. Po paru minutach szarpie mnie za wlosy i kaze wstac oraz oprzec sie o ścianę. Natychmiast wykonuję polecenie, a on łapie mnie za biodra ,zdejmuje mi majtki i każe mocno się wypiac. Drze ze strachu i z podniecenia, kiedy mój Pan szybko i mocno we mnie wchodzi, a ja mimowolnie krzyczę. Czuję ból, jestem ostro rznieta. Pan mruczy z zadowolenia, moja cipka jest mokra. Jecze i wije się gdy mój Pan bawi się moimi sutkami. Błagam o jeszcze, gdy on nagle przestaje i zaczyna wodzic penisem po moich posladkach. Blagam o litość, bo wiem co mnie zaraz czeka. Rozchyla moje posladki, chwilę wodzi między nimi palcem i mówi, że zaraz mnie zerznie w d**e. Wypinam się bardziej, a on g***townie i mocno wchodzi w moja pupę. Krzyczę i błagam o litość, mówię, że będę posluszna, ale on zaczyna mnie bardzo mocno rznac. Nic nie mogę zrobić ..... cdn

Gość gość
tak szczerze to ja współczuje jeśli to co opisałas/es czyli zwykły ostrzejszy seks jest dla ciebie tylką sferą fantazji na kafeterii:D:D