Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jamonika1995

Stres, nerwy, szukam pomocy w medycynie naturalnej, ziołolecznictwo

Polecane posty

Witam wszystkich forumowiczów, Szukam pomocy, mam problemy z nerwami, nie chodzi mi o depresję, po prostu wszystkim się za bardzo przejmuję i stresuję, i nie wiem jak mam sobie z tym poradzić. Nie chcę truć się chemią, więc szukam pomocy w medycynie naturalnej, najbardziej interesuje mnie ziołolecznictwo. Wiem że dostępne są na rynku ziołowe specyfiki i rzeczywiście potrafią pomóc, niektóre aż za bardzo. Jednak ciekawa jestem czy znacie lub słyszeliście o jakiejś osobie, która potrafi indywidualnie pomóc w takich dolegliwościach. Najchętniej skorzystałabym z rad takiej zwykłej wiejskiej zielarki/ zielarza / babki / szeptuchy która ma swoje tajemne receptury przekazywane z pokolenia na pokolenie. Jeśli ktoś nie chce pisać o tym tu publicznie proszę o jakieś namiary bądź informację na maila: ja.monika@op.pl Z góry uprzedzam że komentarze typu "idź do prawdziwego lekarza" "co za średniowiecze" mnie nie interesują. Jeszcze raz wszystkich proszę o pomoc, może w waszej okolicy jest taka osoba, która potrafi pomóc!

Gość gośćj
Może nie do psychologa czy psychiatry, ale psychoterapeuty. To zupełnie coś innego. Świetna sprawa. Ja sobie znalazłam przez internet i bardzo mi to pomaga. Można pogadać czy popisać przez Skype. Tabletki nawet ziołowe to dalej tabletki. Myślę, że lepiej się wygadać. A jak faktycznie już tak się upierasz to są grupy na facebooku typu "ziołolecznictwo". Tam zapytaj.

Gość gość
Jak chcesz jakieś ziołowe tabletki to na prawdę dobry jest nervomix control, to lek bez recepty. W stresie pomaga, szybko uspokaja i po nim nie jestem znużona.

Gość gość
zgadzam się co do nervomixu, dla mnie to również dobry lek. Ostatnio używałam go przed egzaminem na studiach, miałąm egzamin ustny zazwyczaj cała się pociłam i język mi się plątał, tutaj troche bardziej opanowana była, ewidentnie przyniósł mi pozytywne skutki, bo było dużo dużo lepiej

Gość gość
Poproszę o kontakt mailowy justyna89.19@gmail.com . Mam sprawdzone, naturalne, energetyczne preparaty/ kosmetyki. Na forum nie wolno mi podawać nazw.

Gość gość
często go używasz? może to być taki dobry zamiennik cięższych leków? ja mam sporo stresu, taka moja natura, ale walczę z tym, herbatki to juz za mało jednak, chcę wypróbować lek, ale żeby nie był zbyt inwazyjny w moje zdrowie, czy nervomix daje ci takie uczucie, że schodziz Ciebei całe napięcie?