Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttew

Dziewczyna po roku nie wie czego chce i narzeka!

Polecane posty

Gość ttew

Witam, Problem mój jest taki. Rok jesteśmy razem, mamy po 23-24 lata. Moja dziewczyna coś się ostatnio źle czuje, twierdzi że boli ją brzuch itd itp Mówi to zawsze gdy akurat jestem u niej. Ma jakiegoś doła, zawsze gdy pytam o przyczynę gdy chcę jej normalnie jakoś pomóc to ona że to albo uczelnia albo praca. Nigdy złego słowa na mnie nie powie. Ale gdy pytam czy to ma jakis związek ze mną? np z satysfakcji z związku to ona że nie i ze jestem egoistą bo myślę tylko o sobie a nie o innych problemach. Rok minął, ja jej powiedziałem że ją kocham. Ona mi nic takiego nie wyznała bo "nie jest jeszcze gotowa" Mówię jej to czasami, wtedy ona mnie bardzo przytula i tyle. Zwykle wydawało mi się że jest ok między nami, bo się śmiejemy gdy jesteśmy razem, dużo rozmawiamy itd. Ostatnio przez dwa tygodnie jest mega markotna, wiecznie jak u niej jestem to narzeka na coś, próbuje mnie podpuszczać abym zrobił coś za co może zwrócić mi uwagę itd. Próbuję się z nią spotkać aby porozmawiać to ona że nie chce, że to nic nie da, że za tydzień się MOŻE spotkamy. Co mam robić aby to wyprowadzić jakoś? Poproszę o jakieś dwie rady....

Gość gość
Zamilknij, niech to ona szuka kontaktu z Toba a jak nie bedzie szukala no to juz wszystko wiesz.

Gość gość
zerwij znajomosc przynajmniej na tyle, zeby sie sama zorientowala czego wlasciwie chce. inaczej zawsze bedzie taka marudna gowniara.

Jeśli z jakiegokolwiek powodu związek z daną osobą sprawia że czujesz się źle, to ten związek zrywasz. Tyle. To pierwsza rada. Druga: odchoruj i znajdź sobie taką co będzie pewna co do Ciebie czuje. Jesteś dla niej tylko plastrem. Czy na rozstanie z byłym czy na problemy z ego to nie wiem. Ale że jesteś płatem to jestem pewien.

Gość gość
Miałam podobnie bo Nie bylam w nim zakochana, to nie było TO. Ona Cie nie kocha, a jak w końcu pozna innego to Cie Kopnie w d...e.

Gość gość
Weź sobie ją odpuść, bo ona jest jakaś toksyczna.

Gość abece123
No właśnie, wielce prawdopodobne, że jesteś dla niej chwilówką - znajdzie sobie innego, to Ciebie wykopie.

Gość gość
albo już znalazła, dlatego nie ma czasu i ciągle coś ją boli :D