Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens zawracać sobie głowę gówniarzem?

Polecane posty

Gość gość

Bliżej mi już do czterdziestki niż do trzydziestki. Skupiam się na karierze zawodowej i na swoich pasjach. Mam za sobą dwa poważne związki, ale żadnego ślubu czy dziecka. Od kilku lat żyję jako singielka i całą uwagę poświęcam sobie. Spotykam się głównie z rodziną i przyjaciółmi, a od święta skuszę się na mały flirt. Ostatnio kręci się koło mnie taki gówniarz - 23 lata. Student, wydaje się rozsądny, poukładany. Dobrze nam się spędzała czas, ale on wyznał mi, że czuje do mnie coś więcej. Nie powiem - nawet przystojny i ciekawy, ale za młody. Rozsądek mówi, żeby nie brać go na poważnie i jak najszybciej dać do zrozumienia, że nie jestem nim zainteresowana. Ale serce by zaszalało. I sama nie wiem co zrobić. Chyba jednak zachować rozsądek i nie mieszać młodemu w głowie, prawda?

Gość gość
Ja bym z nim próbowała pobyć bez angażowania się. Co ci szkodzi ? Tylko nie plać za niego....

Gość gość
Kolejny krotki romans? Czy warto bazowac tylko na seksie? Chyba nie sadzisz, ze bedzie z tego cos powaznego. Sami jego koledzy doloza do pieca mu, ze robi z utrzymanka. Wez przestan. Slabe to i wieje desperacja. Ell.

Gość gość
Autorko jesteś zboczoną pedofilką.

Gość gość
Życie jest za krótkie, żeby nie korzystać z takich okazji. Tylko najpierw go zapytaj, jak on to sobie wyobraża. Nawet jeśli chodzi tylko o seks, to nic nie tracisz, a jeśli nie spróbujesz to nigdy się nie dowiesz co mogłaś zyskac

Gość gośćNów___
Prawda, nie mieszaj mu w głowie, ty się znudzisz za jakiś czas, może spotkasz dojrzałego mężczyznę dla ciebie, po trzydziestce, a dzieciakowi tylko złamiesz serce. Miej litość, nie bądź wyrachowania i egoistyczna. Jak to miałaby być taka zwykła znajomość to jest to fajne, tak na jakiś czas i jeśli miałabyś pewność, że chłopak się niepotrzebnie nie zaangażuje ale jak planujesz mieć romans to nie krzywdź kogoś kto na to nie zasługuje.