Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta 36 lat chcę założyć rodzinę

Polecane posty

Gość gość
Już nie przesadzajcie z tym, że faceci po 30 mają wielkie szanse na wszystko, w tym 20-latkę, a kobiety nie. Fakty są takie: - Rodzi się więcej chłopców i statystycznie do 60 kobieta ma znaczni większe szanse na partnera niż facet (dopiero potem sytuacja się zmienia) - Obecne 20-latki wcześnie wychodzą za mąż i trudniej niż 10 lat temu znaleźć wolną - Kobiety owszem, wolą starszych. Ale o 2-3 lata. Mało która woli starszych o lat 10 - chyba, że są przystojni i bogaci (a takich jest niewielu). Z własnego doświadczenia: - znani mi 30-40 latkowie żyją w bańce ułudy, latami szukając idealnej z wyglądu i charakteru, koniecznie młodszej (często o 10-20 lat) kobiety. Tymczasem ich rówieśnice znajdują bez większych problemów młodszych partnerów - może nie o 20 lat, ale o 2-3-5 lat jak najbardziej

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcą ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy już za pare lat powinna bawić wnuki a nie myśleć o rodzicielstwie.

Gość gość
Ja mojego męża poznałam przez internet (sympatia), gdy bylam krótko po trzydziestce. Jest tylko jedno "ale". Trzeba uzbroić się w cierpliwość i umieć rozróżniać, kto jest na portalu po to, by się zabawić, a kto szuka poważnego związku. Życzę powodzenia i wytrwałości

Gość gość
facetów jest więcej może ale dużo facetów wiąże się z laskami z zagranicy wielu facetów wyjechało więcej niż kobiet więc kobiety z tego co widzę Nie bardzo mają w czym wybierać każdy kto jest w miarę ogarnięty w tym wieku ma własny dom i Scania będzie celował w młodszych kobiety to bzdura że młodsze kobiety Wcześnie wychodzą za mąż

Gość gość
Zrozumcie czy facet po 30 chce kobieta ktora zaraz natychmiast chcialby zrobic z niego tatusia bo jej zegar mocno i glosno tyka??? Odpowiem Wam NIE!!!! On chce sie pospotykac sie, andkowac po jezdzic a z taka jak autorka to zawsze bedzie mogl mniec z tylu glowy mysli ze ona sie mu podlozy i nagle magicznie zaciazy mimo stospowania antykocepcji- czy przeciurwami prezerwatywy.

Gość gość
gość dziś Zapewniam Cię, że kobiety też wyjechały i że mają mężów Niemców, Anglików itp. Z tym, że mało Polaków jest ogarniętych to się zgodzę. "to bzdura że młodsze kobiety Wcześnie wychodzą za mąż" Chcą założyć rodzinę wcześniej niż roczniki 5-10 lat starsze. x gość dziś Zrozumcie czy facet po 30 chce kobieta ktora zaraz natychmiast chcialby zrobic z niego tatusia bo jej zegar mocno i glosno tyka??? Odpowiem Wam NIE!!!! On chce sie pospotykac sie, andkowac po jezdzic x Chcieć sobie może. Tyle tylko, że 90% mężczyzn nie ma szans na dobry, wartościowy, nie patologiczny związek z dużo młodszą dziewczyną, która na dodatek nie pragnie szybkiego ślubu i dzieci w najbliższych latach.

Gość gość
Byly autorki na bank znajdzie sobie mlodsza a te Twoje wywody gosciu wyzej beda jak kula w plot.

Gość gość
ja mam 30 lat i od roku spotykam się z piękną 24 latką mój kumpel ostatnio zerwał z rówieśniczą i znalazł sobie o 7 lat młodszą kobietę inny mój kumpel ożenił się z 23 latką

Gość gość
Droga autorko i wszystkie podobnie myslace tlumacze Wam ze tak jak sa singilki 30kilkulatki to takze istnieja singielki 20 parolatki. Zastanowmy s sie kogo faceci 30+ wybiora. Zalosne jestescie wszystkie jak myslicie ze faceci wybiora sobie rownolatke majac do wyboru mlodsza.

Gość gość
Mowimy o facetach sensownych zaradnych w miarę wyglądających (bo takiego chce autorka) a nie o desperatach co poleci na wszystko bo żadna ich nie chce czy prawiczków mamisynnkow.

Gość gość
gość dziś ja mam 30 lat i od roku spotykam się z piękną 24 latką mój kumpel ostatnio zerwał z rówieśniczą i znalazł sobie o 7 lat młodszą kobietę inny mój kumpel ożenił się z 23 latką x Gratulacje, ale trochę niedojrzale oceniać kobietę tylko przez pryzmat wieku. 38-latka związana z 27-latkiem :)

Gość gość
Celowalabym w mlodszych facetow. Kawalerzy w tym wieku sa conajmniej podejrzani. faceci po przejsciach juz raczej do niczego.

Gość gość
Zastanowmy sie czy mlodszy bedzie chial odrazu zostac szybko predko tatuskiem (BARDZO WATPLIWE) bo autorka przeciez chce zostac mama a badzmy szczerzy w tym wieku to ostatni dzwonek-przy dobrych wiatrach urodzi w wieku 38lat. Gdyby nie chciala dziekca to moze i jakiego mlodszego by znalazla.

Gość gość
trochę późno na dziecko

Gość gość
Przeciez napisala ze chce dziecka. Wydaje mi sie ze ona bardziej chce miec dziecko niz faceta.

Gość gość
Niektorzy mlodsi chca :D

Gość gość
wszystko zależy od tego ile autorka zarabia ja mam 36 lat zarabiam 7000 i jeśli zarabiała by załóżmy 10 albo 14 to chętnie bym się ożenił jeśli nie to nie ma to sensu Lepiej poznawać kobiety z doskoku i coś zaliczać

Gość gość
Autorko ciężko będzie znaleźć kogoś, wiadomo, jak to jest w takim wieku. Ale może tobie się jakoś wyjątkowo poszczęści.

Gość gość
Autorko, 36lat to piekny wiek i nie powinnas nigdy obnizac swojej poprzeczki. Lepiej byc samej niz samotnej w zwiazku. Bez milosci nie warto sie z nikim wiazac.. ja rozwiodlam sie w wieku 30 lat bo moj byly byl du/pkiem co zrozumialam dopiero jak mi klapki opadly. Wtedy zaczelam przebierac. Nigdy nie lubilam mlodszych, ale gdy my sie starzejemy to warto na tych mlodszych zwrocic uwage (wieksza szansa ze sa bez bagazu). W wieku 34 lat poznalam przystojnego 30latka, i rok pozniej wyszlam za maz. W kazdym wieku mozna kogos fajnego poznac. Porozgladaj sie w kolo. Ja tam nigdy z portali randkowych nie kozystalam. Jak sie dobrze rozejzysz to powinnas cos znalezc kolo siebie. Jak mi sie podobali zajeci, to ich sobie bralam. Kupe jest tych zajetych/zonatych nieszczesliwych w swoich zwiazkach, ich jest latwo rozwiezc:). Ja tam mam 40 na karku, ale zawsze mam paru chetnych kolo mnie, ktorzy chcieliby mnie rozwiezc:)

Gość gość
Dziękuję za Wasze komentarze, zwłaszcza te które w konstruktywny sposób odniosły się do mojego pytania. Tak, chciałabym poznać dojrzałego do związku mężczyznę z pewnymi wartościami i mieć z nim dzieci. Nie rozumiem osób, które plują na mnie jadem i sugerują, że 36 lat to już przedsionek starości i niczego dobrego nie można się już spodziewać od życia. Ludzie, trochę więcej empatii. Wiem, że łatwo nie będzie, ale powalczę jeszcze o swoje marzenia. Dzięki tym z Was, którzy przekazali tu trochę wsparcia :)

Gość gość
No I niestety facet powyzej ma racje. Ja mam 30 tys miesiecznie wiec na brak facetow (nawet wiele lat mlodszych) nie narzekam:)

Gość gość
17:44 I masz z tego aż tak duża satysfakcję, że lecę na twoją kasę? W sumie to nie masz się czym chwalić.

Gość gość
A ja w zeszłym roku poznałam mojego narzeczonego na... UWAGA.... czaterii. Miałam wtedy 33 lata, on 35. Już na drugim spotkaniu oboje wiedzieliśmy że to jest TO. Dziś oczekujemy narodzin naszego dzieciątka. Oboje w młodości byliśmy dość wybredni. Mamy za sobą różne dziwne związki, najdłuższy mój 7 letni. Tamtego dnia weszłam sobie na czat ot tak, dla zabicia czasu, a nóż kogoś poznam. Kto by pomyślał że spotkamy tam miłość. Autorko, nie załamuj się. Bądź otwarta, szukaj aktywnie gdzie tylko się da :) I nie słuchaj, że faceci po 30tce chcą tylko i wyłącznie 20 latki, nie jest to prawdą. Powodzenia :)

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć czy znajdziesz partnera w internecie a jeśli nie tam to gdzie nalezy go szukać i jaki on będzie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Mam meza, wiec nic Im z mojej kasy:). Oni twierdza ze sie zakoc***a, fakt ze jak masz kase to mozna wygladac jak modelka w wieku 40lat - co wlasnie robie:)

Zaklinajcie dalej rzeczywistość drogie panie. Te wyzwiska tylko świadczą o tym, że mam rację.

Gość Anusia 229
Mężczyźni szybciej się angażują emocjonalnie, chociaż się do tego nie przyznają, niemal od razu wiedzą czego chcą i jak widzą, że dziewczyna jest niepewna swoich uczuć to już traktują to jako swoją porażkę, brakuje im cierpliwości a później odwagii. Oni są bardziej odważni względem kobiet na których im mniej zależy, jak zależy im bardzo to (niektórych) ten strach tak paraliżuje, że w ogóle już nie okazują za bardzo zainteresowania a jeżeli okazują to tak żeby zawsze móc wyprzeć się swoich uczuć. Wtedy manipulują. Jak masz do czynienia z manipulantem to wiadomo że masz do czynienia ze słabym psychicznie mężczyzną który musi udawać że jest zupełnie inny, oschły i takie tam podobne bzdury. Jednak większość jest normalna. Poza tym wydaje mi się, że to mężczyźni szybciej myślą o dzieciach i chcą je mieć, bo to nie oni rodzą i chodzą w ciąży dziewięć miesięcy, i karmią, więc takie pomysły nic ich nie kosztują.

Gość gość
Piaskun dziś - A kysz! Paskudo jedna:)

Gość gość
"Zaklinajcie dalej rzeczywistość drogie panie. Te wyzwiska tylko świadczą o tym, że mam rację." X Racje? Tzn?