Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega powiedział po pijaku

Polecane posty

Gość gość

że nie chciałbym mieć żony ani stały dziewczyny tylko albo zaliczyć panienki albo mi w tyle kasy żeby mógł schodzić na dziwkę powiedział to przy wszystkich Czy wszyscy faceci tacy są

Gość gość
zazdrosny o ciebie jest

Gość gość
Po pijaku zawsze się mówi prawdę najświętsza.

Gość gość
też tak myślę, że jest zazdrosny o ciebie.

Gość gość
Niektorzy po pijaku gadaja bzdury ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia pajacu, ale nie ten przyglup :D

Gość gość
dziś Czemu sobie ubliżasz?

Gość gość
Ja mówię tylko prawdę. Dlatego też piję tylko wśród swoich. Lub sama.

Gość gość
Ci "swoi" ktoregos dnia moga okazac sie nie swoi. Trust no1. Wiem co mowie, ludzie to qrwy. :o

Gość gość
Żartowałam. Pije z każdym kto się napatoczy.

Gość gość
twój kolega czy fagas ?

Gość gość
Kazdy z nas ma pierwotny instynkt przetrwania ktory opiera sie na egoizmie. Jak juz nasza psychika wysiada wlacza sie wlasnie ten pierwotny instynkt. Dzisiejsze czasy powoduja ze jest mnostwo ludzi z depresja, szukajaca sensu zycia, zagubionych, nie odnajdujacych sie w spoleczenstwie. Kiedys slyszalem ze najwieksi idealisci gdy ich idealy okazuja sie mrzonka w starciu z rzeczywistoscia zostaja najwiekszymi fantykami w opozycji do swoich poprzednich pogladow. Dlatego gdy np ktos wierzyl w milosc zbyt idealizowal kobiety, nadzialnsie na mine i zostal skrzywdzony wielce prawdopodobnym jest ze bedzie postepowal potem przedmiotowo w stosunku do kobiet. Wystarczy ze jego wielka milosc ho zdradzila z innym, dziewczyny sie z niego nasmiewaly jak byl dzieckiem, lub dorastal i siedzi w nim poczucie krzywdy ktore chce stlumic zaliczajac kolejne laski.

Gość gość
Bo świnie trzeba zaliczać , a nie się z nimi wiązać i utrzymywać.

Cóż, rzadko kiedy można znaleźć wartościową partnerkę na do grobowej deski, by w związku/małżeństwie była zgoda, seks i szacunek. 00 Widzę po moim 50 letnim znajomym co na studiach ożenił się z mniej więcej równolatką. Po menopauzie zamieniła się w taką harpię i heterę, że chłop ciągle chodzi znerwicowany. Nie wiem tylko czemu jeszcze z nią jest skoro ma intercyzę. Chyba syndrom sztokholmski. 00 Oczywiście, każda kobieta obiecuje nie wiadomo co ale jak tylko poczuje się pewnie to wyłazi szydło z worka. Trochę lat na karku mam i do tej pory spotkałem może dwie kobiety, które w moim mniemaniu nadawały się na żony.

Gość gość
Moj kolega po pijaku powiedzial mi ze mnie przerznie i ja czekam i czekam i nic

Gość gość
"Oczywiście, każda kobieta obiecuje nie wiadomo co ale jak tylko poczuje się pewnie to wyłazi szydło z worka. " X Ja jestem kobietą i nic nie obiecywałam. Nie wiem też co tzn "jak poczuje się pewnie"

Gość gość
Większość facetów tak właśnie by chciała. Nie wiązać się z jedną kobietą, tylko zaliczać wiele. Natura.

Gość gość
Wykajstrować chuje oh moje marzenie

Gość gość
zwierzę robi to co mu każe natura. nie należy niektórym ludziom przypisywać inteligencji.

Gość gość
Inteligencja nie ma tu nic do znaczenia.