Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Cyferki ale tak ciężko napisać "nie zgadza się"?? I koniec złudzeń...mała...

Gość gość
Cyferko hmm ja raz też się nabrałam że On tu jest. Ta historia była jak moja.... Ale jak widać każdy coś do siebie dopasuje :( Dobranoc. Alicja

Wiem że jest Ci przykro, jak ktoś już wcześniej zauważył te historie są podobne zazwyczaj lekarz i pacjentka spotykają się w gabinecie około 99% chyba tylko 1 spotkała swojego w szpitalu, więc ten sam scenariusz łatwo pomylić fakty. Mógł napisać ale on sam nie wiedział czego chce, jeśli był tu pierwszy raz raczej nie spodziewał się takiej reakcji.

Gość gość
Cyferko przecież ja nie gryzę , nawet w realu a co dopiero tutaj.Co mu szkodziło zaprzeczyć ? Byłoby lżej jakiejs głupiej naiwnej kobiecie a tak to teraz mam ochote zniknac ,umrzec....Mała..

Ehhh do mnie też to pasuje :D ale ja się raz nabrałam dawno temu na starym wątku i teraz czytam takie wpisy ale bez emocji.

Mała, ciężko coś napisać. Albo przestraszył się że tyle osób o coś pyta albo następny "osioł" zrobił to specjalnie :(

Gość gość
Czuję się nędznie , jak jakaś siksa zabujana w swoim lekarzu , a nie jestem gówniarą i powinnam umieć kontrolować swoje juczucia i nad nimi panować ..jeśli to on,jęśli wie że to ja to czuję się idiotycznie ,bo ja nie mam 100% pewniści...Mała ,

Ciężko jest kontrolować uczucia i emocje, pisałam to już kilka razy. Dziś o tym wspomniał kolega "chce być rozsądny" tak się nie da jeśli wybierze się rozsądek tzw bezpieczniejszą drogę bez ryzyka to kończy się to rezygnacją z marzeń i samotnością to akurat mój przypadek. To nie jest dobre ...

Mała, masz szukać próbować i nie rezygnować bo później będziesz żałowała - ja żałuję ale czasu nie cofnę. Podjęłam złą decyzję, trzymam się jej bo za dużo się wydarzyło i teraz tak jest lepiej dla mnie. Ale gdyby dało cofnąć się czas moje decyzje byłyby inne .... :)

Gość gość
Napisał,żę to pachnie cierpieniem ? a teraz to co jest? cierpię. patrząc na niego i nie mogąc dotknąć,poczuć,pocałować .Ja juz cierpię... Dziękuję za miłe słowa, wsparcie cyferko ,alicjo .dobranoc. ..Mała/

Gość gość
Cyferko widocznie tak miało być żebyś podjęła takie decyzje ,nie ma przypadków .dobranoc..Mała

Gość gość
Ja chce o coś zapytać?Mala napisz sume: dzien i miesiac urodzin moich i swoich

Gość gość
Odpowiem ci na poprzednie pytanie i rozwieje watpliwosci tylko zastanow sie i szczerze

Gość gość
Ok, napiszę zaraz , tylko zsumuję...Mała.

23:20 byłeś tu cały czas, sam widzisz nie baw się uczuciami innych. Skoro się odezwałeś to postaraj się dotrzymać słowa, Tak czy siak plus za odwagę :)

Gość gość
37...Zgadza się ? Mała/...

Gość gość
Nie napewno nie. widzisz to nie jestem ja czyli za mna nie teskij juz glowa do gory.Szukaj dalej przepraszam za zamieszanie uciekam bo mnie zona szuka :)

Gość gość
Dziękuję, że odpowiedziałeś.. Tobie również powodzenia życzę i dziękuję za odwagę. :) dobranoc ...Mała..

Gość gość
23:43 jesteś bardzo szalony, ja chyba wiem kim jesteś. Safi.

Gość gość
23:43 "uciekam bo mnie zona szuka" masz żonę jeszcze szukasz innej? Jesteś zdrajcą, cynik i pies najgorszej rasy! Jesteś obrzydliwe! pewnie szukasz odmianie brzydki stary. Gdybyś był moim mężem zniszczyłam Cię. Nienawidzę niegrzecznego mężczyzna. Mam nadzieję, że twoja żona napełni cię rógi. Safi.

Gość gość
wczoraj 20.36 Wpis z godz. 17.51 był mój, a nie Małej. Ktoś się podszywa pod moje posty. xxxx

Gość gość
Że co?? Że nie ma mnie Tu. To się grubo mylisz!!! O proszę nie uwierzyłaś w to co pisałem na tamtym wątku. Mało było??? To będziesz miała więcej być może wtedy uwierzysz. Widzę jak szukasz.... Ten lekarz co tu pisze to nie ja. Ja nie potrafię pisać tak o swoich uczuciach. Przecież mnie znasz.... Wiesz, że mam problem z okazywaniem uczuć. Moje wypowiedzi i odpowiedzi są zawsze krótkie. Czasu nie da się cofnąć, ale zawsze można próbować od nowa.... Mówiłem Ci od początku, że nie jestem fajny i mam ciężki charakter. Zmieniam się....Teraz napiszę coś za co możesz być na mnie zła. Chcem jedynie żebyś nie miała wątpliwości. Wiem, że i tak wyprzesz się tego i masz rację. Nie chcesz być rozpoznana ja też;). Xxxx Chodz do mnie - Już lecę - Naprawdę kochanie-Dobrze się czujesz - hehe. Boli mnie ząb - Do dentysty - Już byłam. Co robisz-Oglądam Twoje zdjęcia -Jeszcze Ci się nie znudziło - Nie-Haha mi by się znudziło- A mi nie. Przepraszam Cię za to. Może nie napisałem słowo w słowo bo pamięć bywa zawodna. A teraz drogie Panie czy któraś to dopasuje do siebie??? Nie będę odpowiadał na żadne z waszych pytań. Buziaczk w ten śliczny pysiaczek. Tęsknię za Tobą....

Gość gość
Safi ty wszystko wiesz hmmm to ciekawe. A skąd ta wiedza.

Gość gość
Jasne Safi ty znasz wszystkich lekarzy w 7 krajach świata :D ubaw po pachy ha ha

Gość gość
Tyle tu się działo wczoraj a co u was dzisiaj?

Gość gość
Safi to projekt. Na początku jakaś dziewczyna pisała i robiła byki i ktoś ja zapytał czy nie jest Polka. I ona ochoczo potwierdziła bo jest analfabetka. Zwróćcie uwagę na jej wpisy. Jakoś na początku LEPIEJ pisała po polsku niż teraz. Haha jaja sobie ktoś z was robi nie zwracajcie wigilie uwagi na jej wpisy

Gość gość
Na poczatku pisała normalnie tylko z błędami a potem im wiecej ludzi irytywała tym bardziej zaczęła amerykanizować swoje wypowiedzi :D :D haha