Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
8.36 musisz mieć co najmniej 55 lat :) albo i więcej.

Gość gość
Dlatego stad odchodzimy..- nikt nie ma prawa traktować nas jak ,,chłopca do bicia", podziwiam Alicje u inne kobiety bo ja bym na to nie pozwoliła to wyniszcza wszelkie pizytywne uczucia.Ja też przyjęłam pewien system obronny i z moich wpisów można wywnioskować że manipuluję uczuciami..Nie mniej jednak jest tu ktoś tak mi się wydaje- dla kogo tu zajrzałam...

Gość gość
Na zufanie trzeba zasłużyć

Gość gość
Wiem jedno im dłużej tej osoby nie widzę i unikam umiera we mnie wszystko :( próbuję realnie żyć ale nachodzą mnie piękne wspomnienia tylko ,,nasze,, i uśmiecham się w myślach.Nigdy się to osobą nie bawiłam nie miałam złych intencji :(

Gość gość
* tą

Gość gość
Nie jestesmy chyba zbyt biegli w sumowaniu, do 55tki jeszcze dosc daleko. Fakt, te podawane tu sumy tez sa wynikiem dodawania liczb dnia i miesiaca oraz cyfr roku, niezbyt konsekwentnie, ale dostosowalam sie ;). Gwoli scislosc****isalam pod jednym nickiem, jako gosc udzielilam wczesniej odpowiedzi na kluczowe pytanie-haslo. Ktos do mnie napisal, ale bylam pewna, ze to podszyw, wiec zignorowalam. Moze od tego zaczela sie cala komedia pomylek. No nic, masz wszystko jak na tacy, jesli jestes nim. Nie sadzilam, ze to sie tak pokomplikowalo.

Gość gość
8.40 Dobrze napisałaś "chłopiec do bicja" Tak właśnie się czuję. Więcej ciosów z jego strony nie zaniosę....Cyferko ta decyzja w dużej mierze nie zależy ode mnie, ale będę wszystko robić żeby nie być na tej wizycie. A dzisiaj wieczorem mam zamiar napić się winka i już nie myslec. Alicja

Gość gość
8.29 chyba decyzja już zapadła- po co ją zmieniać - żeby dostać kolejnego kopniaka? Każdy ma swoje granice wytrzymałości...

Gość gość
No to chyba coś źle dodałaś bo jakim cudem wyszła Ci taka mala liczba? jakbys była rocznik dajmy na to 70, to już samym rokiem przeskakujesz swoją sumę 65. A gdzie jeszcze miesiąc i dzień ? żeby wyszło Ci 65 to musiałabyś się urodzić co najmniej 01.01.63

Gość gość
Przykład osoba 40 letnia miałaby np. taką datę 01.01.78 to suma 80. Im młodsza osoba tym większa suma, im starsza, tym mniejsza

Gość gość
Chyba że Ty sumowałaś nie liczby, tylko po kolei wszystkie cyfry np. 12.08.85 to robiłaś sumę 1+2+8+8+5

Gość gość
Ale wtedy nawet dodając same 9 nie wyjdzie Ci 65

Gość gość
Moze ja rzeczywiscie jestem starej daty, ale rozrozniajmy cyfry od liczb i rok od rocznika. To robi spora roznice w wyniku ;). Zreszta niewazne. Milego dnia wszystkim.

Odnośnie wpisów do mnie, przestańcie mnie kojarzyć z pacjentkami które odwiedzają was w gabinetach to nie ja. Nie umawiam się na wizyty jestem zdrowa i na nic się nie leczę ! ( jeszcze szukam psychiatry :D ) Róż to nie mój kolor, nikim się nie bawię, liczyć jakiś dat nie będę, nie prowadzę jakiś głupich gier, nikogo nie zablokowałam, zdjęcie z czarną kiecką - nigdy nikomu nie wysyłałam, odwagi i szczerości mi nie brakuje i nigdy nie brakowało. gość wczoraj Myślisz Cyferko że dla mnie to zabawa. To źle myślisz nie zabawa. - Tak właśnie myślę, ale moim kosztem nie pozwolę się nikomu bawić ! gość wczoraj Nikomu nic Cyferko nie powiedziałem za kogo ty mnie uważasz. Mało Ci mam więcej napisać?? - Ależ oczywiście, już wiem to Wróżka Beata ona mi się odgrażała :( gość wczoraj co więc? ma Ci się oświadczyć na kafeterii ?? smiech.gifsmiech.gif - Nie dziękuję :] gość wczoraj Cyferko czekam na Twój telefon.... - to sobie czekaj ... gość wczoraj Nie Cyferko to moja cierpliwość się skończyła pewnie jestem wróżka. RÓB CO CHCESZ TCHÓRZU!!!! - Zawsze robię co chcę, moja też się skończyła i zaufanie również. gość wczoraj A może numeru nie masz podawałem Ci na wizycie. A szkoda słów - na jakiej wizycie ? Ta osoba mnie z kimś pomyliła. gość wczoraj Naprawdę Cyferko a wyobraź sobie że moje zaufanie ZNIKŁO TEŻ. Tak się nie robi jesteś zimna wiesz. Ale to nic. I wiesz o co mi chodzi głupi nie jestem. A ty jesteś szczera???? Bo ja byłem. - Tu nie wiem o co chodzi i co komuś zrobiłam. Kłamałas i dobrze o tym wiesz Cyferko oboje wiemy o co chodzi. Nie chcę się z tobą kłucic. Jak cie uraziłem to przepraszam. Niech zostanie że to moja wina. Pa Krzysiek oczko.gif - Przykro mi to nie ja i niestety nie znam żadnego Krzyśka. a do osoby która napisała niby to co pamięta z "naszych rozmów" zgadza się i dobrze zapamiętałaś/łeś - problem w tym że jak się mówi A to trzeba powiedzieć B .... - jeśli to Ty to w tej chwili mam Cię za świnię i nie chcę Cię znać! jak napisałam wcześniej zakładałam opcję 2 i tą wybrałam bo zapomniałeś dopisać "kropki nad i" sam sobie na to zasłużyłeś. - jeśli jesteś osobą której to opowiadał, to dzięki za info.

Gość Z Kasia
Niezły galimatias ;-) Alu, dlaczego miałby się śmiać? Co do ciosów, które zadaje nam bliska sercu osoba - jest to tak, że czasem warto przyjąć ich trochę więcej, aby ten "jeden za dużo" przelał czarę goryczy. Kiedy ta wizyta ma być? Mam podobny dylemat do Twojego Alu.

Gość gość
Spójrz się w lustro zanim kogoś zaczniesz oceniać. Resztę tajemnicy zostawię dla siebie za dużo i tak Tu napisałem żebyś nie pomyślała że jestem większą świnią.

Gość gość
Wczorajsze posty z godz. 8.35 i 8.36 Doktorze, jeśli obawiasz się do niej zadzwonić, to chociaż napisz SMSa i zaproponuj spotkanie. Zbliżają się Andrzejki, Święta i Sylwester; pomyśl jak cudownie byłoby spędzić je wspólnie ;-) :-) Po Twoich wpisach widać że bardzo cierpisz i się zadręczasz...A może Ona od dawna czeka na Twój tel.

Gość gość
Z Kasią myślę że powodów do śmiechu ma dużo.... Jestem głupio naiwną osoba no cóż człowiek uczy się na błędach. Mam nadzieję że bawił się dobrze bo ja nie koniecznie. Po tym wszystkim teraz już na 100% nikomu nie zufam. A wizyta niech będzie spokojny raczej mnie na nej nie będzie. A nawet jak bym była to nic bym nie zrobiła napewno bym się nie kłóciła bo po co. Myślę że już z jego strony starczy tych ciosów.... Pokazał mi gdzie raki zimuja. Alicja

Gość gość
Z kasią czar goryczy już się przelał. Alicja

gość dziś Spójrz się w lustro zanim kogoś zaczniesz oceniać. Resztę tajemnicy zostawię dla siebie za dużo i tak Tu napisałem żebyś nie pomyślała że jestem większą świnią. xxxxx A co mam pomyśleć? Zasłużyłeś sobie na to, i nie bardzo rozumiem chciałeś żebym wiedziała że Tu jesteś - po co? To moja odskocznia i moje forum :) Patrzę w lustro i widzę siebie - jaka jestem: - czuła - delikatna - uśmiechnięta Chcesz sobie wyjaśniać sytuację na forum? hmmm to może być ciekawe ... Zacznę od prostego pytania dostałeś smsa ?

Gość gość
10.01 gdyby to było takie proste.Mogłaby to samo zrobić pierwsza.

Gość gość
. bez przesady,ale to jest prosta matematyka. co widzisz trudnego w dodaniu LICZB z daty wg formuły dd+mm+rr (rocznik)? np. 13.02.1950 tj. 13+2+50 kumasz?

Gość gość
matko , nic dziwnego , że ci wasi lekarze was olewają skoro widzą w was tylko ciało, a potem pojawia się lepsze i mają was w nosie, jak wy nie potraficie wykonać prostego działania matematycznego :D :D :D

Gość gość
szok

Gość gość
Mój lekarz dał mi numer telefonu na wizycie. Julia

Gość gość
11.15 a ty wziełaś to zbyt serio ...jak wszystko zresztą

Gość Z Kasia
Alu, przede wszystkim nie jesteś głupią osobą. Co do naiwności, no cóż może warto w milosci być trochę naiwnym i dać się ponieść od czasu do czasu. W miłości, nie w życiu:-) Co on Ci takiego zrobił, może zechcesz napisać? Może jedynie nie spełnił Twoich oczekiwań w danym momencie? A Ty oczekiwalas zbyt wiele hmm?