Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Zaczęło się ://

Gość gość
Safi nie ważne co powiedział. Właśnie dzisaj byłam u drugiego lekarza u niego też mam wizytę ale się nie wybieram. Może być spokojny. Alicja

Gość gość
Jak bym chciała, żebyś to był Ty...

Gość gość
Safi to wszystko nie ma znaczenia ...muszę kończyć może jeszcze zajrzę mam dużo pracy

Gość gość
19.37 jeszcze raz powtórzę ze jesteś pusta skoro z głupim uśmiechem na gębie każesz mu rozwalać rodziny :o sam napisał ze tego nie zrobi...!

Gość gość
Dziewczyny fajnie się z wami pisało ale kończę już to przygodę z tym pisaniem to nie ma sensu. Mam nadzieję tylko że szybko mi przejdzie ta miłość do niego. Bo jak narazie muzg swoje a serce swoje. Wiem że mnie nie pozna że to ja pisałam. Kocham Cie mój wariancie ;) i nie nie zwariowałeś buziaki :) . Alicja

Gość gość
*mózg

Gość gość
Cyferko a po co mi to. Alicja

"Kocham Cie mój wariancie oczko.gif i nie nie zwariowałeś buziaki usmiech.gif . Alicja" xxxx A co to dziś jakiś dzień dobroci jest? :D

Gość gość
19.39 nie chcę włazić z butami i komuś komplikować życia.To nie ja.Byłem wychowywany w konserwatywnej rodzinie do tego katolik ;)To byłby szooookkk ,że mogłem tak postąpić.Podświadomie wiem że mógłbym :) bo to silniejsze odemnie

Gość gość
Alicjo, myślę że nadchodzi czas kiedy musimy się zdecydować. Jeśli uważasz ze jest to najlepsze rozwiązanie, to ja popieram :). Safi. Ciferko zapomnij o tym, bo to ci dobrze zrobi . Nie stresuj się! Dla lekarza- co nie ma znaczenia? Z ciekawośći co wróżka powiedziała ? Safi.

Gość gość
Alicjo no już wracaj prędziutko - gdzie taką drugą koleżankę znajdziesz wracaj wracaj :D :D

Gość gość
Cyferko jak zatesknie to coś napiszę hmm haha chyba wiesz ;) jak długo to będzie trwało. Alicja

Gość gość
Alicjo no już wracaj prędziutko - gdzie taką drugą koleżankę znajdziesz wracaj wracaj :D :D cyferka jest wporządku zmieniła się, trzeba wybaczać :)

19:39 wszystkim nie dogodzisz, rób tak żebyś na starość miał co wspominać a nie żałować że czegoś nie zrobiłeś. A do jakiegoś gościa - kawa to nie koniec świata, nikt mu nie mówi żeby zaczął znajomość od zdrady swojej żony, większość doradza odnośnie spotkania bez zobowiązań na początku, żeby miał czas na ocenienie sytuacji i podjęcie ewentualnych decyzji. Małżeństwo to nie więzienie.

Gość gość
19:56 to też się zgadza. Może Ty o mnie piszesz?

Gość gość
19:56 mylisz mnie. Nie chcesz zniszczyć swojej rodziny czy jej? Czy jesteś szczęśliwy i kochasz swoją żonę? Na te pytania powinieneś zadać sobie. Zycie jest zbyt krótkie aby żyć według pozorów i tylko zadowolić innych. Safi .

Gość gość
19.56 jak ja Cienie doskonale rozumiem. :( :( :( ryczeć mi się chce, ze mnie to spotkało i ze jesteśmy tacy porządni. Ani on nic nie zrobi, ani ja. Dla naszego środowiska to byłby szok, gdybyśmy byli razem. Mała miejscowość. Wszyscy się znają, on szanowany i znany lekarz. Mamy wspólne znajome osoby i chyba niejedna padłaby na zawał. Wiec pozostaje zostawić to w takim miejscu, w jakim utknęło. :(

Gość gość
20.07 on nie chce zniszczyć ani swojej rodziny ani jej

Gość gość
Jesteś porządnym facetem lekarzu

Gość gość
Zacina sie

Gość gość
Xxxh

Gość gość
Nie lubię jak to się zacina :/

Gość gość
Bfghjj