Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
9.40 to jak macie wspolnych znajomych,to moze Ci latwiej nawiazac kontakt ?

Gość gość
co u Was tęsknotki ?

Gość gość
No wcale nie jest łatwiej, tym bardziej ,że zależy mi na dyskrekcji z racji wykonywanego zawodu.Nie chcę dla niej źle.

Gość gość
10.56 To jej to powiedz . moze wlasnie od tego zacznij zdanie .Ladnie to napisales i nadaje sie na poczatek sczerej rozmowuy. :)

Gość gość
9.40 Piszesz ze uczucie jest ale czy obustronne

Gość gość
A mi już przeszła złość na niego. Ale zaufanie spadło :) Alicja

Gość gość
Nie wiem czy uczucie jest obustronne? Myślę że coś jest - jakiś magnesik,który nas do siebie ciagnie

Gość gość
12.43 po czym poznales zainteresowanie z jej strony, ten magnesik? co ja zdradza?

Gość gość
13.04 magnesik motylki i inne :) zwyczajnie nie umiem tego nazwać .To chyba jeszcze nue zakochanie tak mi się wydaje.W każdym bądź razie martwię się o nią jeśli nie przychodzi na umówione spotkanie.Tesknię i mi bez niej smutno:(

Gość gość
13.34 opisałeś klasyczne objawy zakochania . Chyba musisz w koncu przyznac sie sam sobie do tego , ze sie w niej zakochales. A jakie spotkania olewa ?

Gość gość
Magnesik :D też był na początku tak przynajmniej mi się wydawało ;)

Gość gość
Ooo i motylki też były :D

Gość gość
Lekarzu* rozumiem Cię doskonale:) zaufanie to od tego dużo zależy ;) Bez tego ani rusz :D

Gość gość
Okazje do spotkań ,,olewa"-jeśli już. Mówisz że zakochany jestem - no nie chciałem bardzo ,nie chciałem tego uczucia bo nie jestem sam .Wszystko jest skomplikowane .

Gość gość
A ona jest wolna?

Gość gość
Czuje się pod obstrzałem pytań :D ale odpowiem że nie. Siedzę sobie tutaj zerkam i rozmyślam co by było gdyby ...

Gość gość
14.52 nie chciałeś tego uczucia, ale to jest niezależne od Ciebie. Nie bądź na siebie zły za to, ze kochasz. I nie dziw się, ze tyle pytań, ale wszystkie kobietki tutaj przezywają to samo co Ty i ciekawi je męski punkt widzenia. Każda z nas ma skomplikowana sytuacje, gdyby nie to nie byłoby nad tutaj. Ja tez się nie prosiłam o nic, a czuje coś więcej. Mam motylki w brzuchu, gdy go widzę i gdyby nie to, ze nie jesteśmy wolni, to już dawno sama pierwsza wyszłabym z inicjatywa spotkania. A tak, to muszę się ukrywać i udawać zimna. Julia

Gość gość
Kiedyś ktoś mi powróżył ,i tak dla jaj powiedział że coś takiego mnie spotka wtedy się śmiałem a teraz mi nie do śmiechu :(

Gość gość
15.00 i co by było gdyby...? opowiedz nam. :)

Gość gość
Jesli chcesz zdobyc jej zaufanie to nie ma innej drogi,jak zaczac sie z nia spotykac na gruncie prywatnym i to zaufanie budowac razem.bo jak inaczej chcesz zdobyc jej zaufanie ?

Gość gość
cyferka xxxx dziś Jak dla mnie spec z ginekologii powinny robić tylko kobiety a zdecydowana większość to mężczyźni..To jest zastanawiające.Coś musi ni mi.kierować ze wybierają akurat ta spec. Mnie akurat ginekolodzy nie pociągają,przeciwnie. Inni lekarze owszem.. np chirurg z (którym coś.się zadzalo) choć wcale nie jest przystojny ale ma coś w sobie co lubię klasę jest 100 dżentelmenem

Gość gość
Nic mnie juz tu nie powinno trzymac, a znowu zajrzalam ;). Ja to raczej rozumiem, ze to panowie nie ufaja, a nie ze czyjes zaufanie chca zdobywac. Ale moze sie myle.

Gość gość
To prawda że miłość jest nie zależna od nas. I na to nie ma lekarstwa. Chciałam zapomnieć.... Ale to uczucie cały czas wraca. Można naprawdę zwariować. Nigdy nie myślałam, że coś takiego mnie spotka. Żyłam sobie spokojnie a tu bummm burza emocji. A najgorsza jest świadomość że mimo tego że kochasz nigdy nie bedziesz z tą osobą nie dlatego że nie jest to możliwe. Tylko dlatego że dwie dorosłe osoby nie potrafią o tym rozmawiać i ukrywają przed sobą swoje prawdziwe uczucia:(

Gość gość
wszystko jest skomplikowane

Gość gość
Hvfgg

Gość gość
ślub, dzieci i życie miłością hahaha taka moja mała fantazja :D

Gość gość
Kiedy się widzieliście ostatnio, dawno?