Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gośćTenodrudej
Tak niestety i nie szczęśliwy w związku :( Dzięki niej zaczęłam być szczęśliwy.

Gość gość88
Wydaje mi się, że tak ale nic z tym nie zrobił.

Gość gośćTenodrudej
Gość88 Być może woli to dusić w sobie albo nie jest tak odważny. Czasem tak bywa że kobieta oniesmiela mężczyznę. Wtedy jest ciężko mu się przełamać. A jeszcze gorzej jak oboje są wstydliwi to już dramat :(

Gość gośćTenodrudej
Miłe Panie fajne się z wami rozmawia ale muszę kończyć. Mojej pięknej Tu nie ma. Życzę wam powodzenia....

Gość gość88
Generalnie zwykle jestem pewna siebie, nie boję się mówić to co myślę, zachowuję się swobodnie ale On mnie ostatnio paraliżuje coraz bardziej. Ostatnia wizyta to był jakiś kosmos. Czułam bicie własnego serca, jak mówiłam to w uszach echo własnego głosu słyszałam a ręce to mi się tak trzęsły, że karki z wynikami podać nie mogłam. Nie poznaję siebie. Na poprzednich wizytach nie byłam tak zestresowana i nie wiem jak to ująć. Chciałam więcej z Nim porozmawiać ale ucinałam , nie potrafiłam mógł to odebrać jaki lekceważenie z mojej strony a ja chciałam już chyba jak najszybciej wtedy wyjść żeby tam nie zemdleć i nie odstawić przedstawienia :-(

Gość gość
No dobrze, to moze i jasie w koncu uwolnie od tego uczucia. Czy ktorys z Was jest tym lekarzem, ktory szuka pacjentki od konca sierpnia? Tym od hasla corka tata. Nic mi sie nie zgadza z Wami dwoma, wiec jesli ktorys to ten, mialabym w koncu spokoj.

Gość gość
Hjdsjhd

Gość gośćTenodrudej
22.26 A hasło Tobie się zgadzało: tata córka??!

Gość gość
Jak chcesz się uwolnić to chyba nic do niego nie czujesz

Gość gość
Hmm następni A. może to ja haha też jestem ruda. Nie jego tu nie ma. Alicja

Gość gość
Nie wierzę żeby tu jakiś lekarz pisał. Hymn a może się mylę. Alicja

Gość gość
Zauważyłam że mój też był bardzo szczęśliwy ze mną. Uszmiechnietny :) . A teraz zastanawiam jak się czuje bez mną? Dobranoc! Safi.

Gość gość
Tak haslo sie zgadzalo, miesiac wizyty tez i caly przebieg. Ale jesli to pan od rudej pisal wtedy to nie ja, bo wizyta byla tylko jedna. I wlosy cale czas mam takie same. Nic nie czuje? Wprost przeciwnie, ale to juz za dlugo trwa i zwyczajnie meczy. Po co sie ludzic.Juz lepiej miec swiadomosc wkretki przez wlasny umysl ;)

Gość gość
A może on Ci szuka Alu? Nie jestem ruda lecz brunetką. Safi.

Gość gość
Blondyn a ty masz jakieś hasło sorka bezimienny80:D

Gość gość
Safi fajna nuta :)

Gość gość
22.26 Co Ci nie pasuje?? Myślisz że to któryś z nich.

Gość gość
Przykro mi widocznie to nie Ty. To nie była jedna wizyta. Tak jak mówiłem na początku miała długie włosy potem krótkie za uszko i zmieniła kolor. To też trochę trwa. A ja jestem wysokim brunetem. Ona nie jest moja pacjentką. Najwidoczniej historie są podobne. ;)Doranoc

Gość gość
Nuta wybrałam dla was :). Zawsze troche wesolo. Safi.

Gość gość
Brunetem ooj oj lepiej nie mów więcej . Safi.

Gość gość
Safi to napewno nie on. Napewno nie miał by co robić tylko mnie tu szukać. Poza tym ja jestem na niego zła a on na mnie. Być może mine mi ta złość ale jeszcze mam na niego Focha;) Nie wiem jak długo :P Alicja

Gość gość
Wyglada na to, ze to TenOdRudej pisal w sierpniu, ale nie zdadza sie jak juz pisalam nic z tych dzisiejszych postow. Ani fryzury nie zmienilam, ani nie moglby o tym wiedziec, bo wizyta miala byc dopiero w grudniu. Poza tym nie napisal do mnie na zasadzie pierwszego kroku, raczej na wizycie bylo cos w powietrzu i bynajmniej nie wyszlo to ode mnie. Mnie trafilo mocno z opoznionym zaplonem i mam tego dosc, bo donikad nie prowadzi. Najwyrazniej to wszystko masa zbiegow okolicznosci, az nieprawdopodobnych. Nawet 65 sie zgadzalo, ale to pewnie ten drugi Pan pisal. Teraz to ja potrzebuje psychiatry, co za los. Z drugiej strony to byly fakty, tyle ze to nie on.

Gość gość
Safi to bierz się za niego haha. Ja też lubię brunetów i jeszcze żeby były czarne oczy hmm;) Alicja

Gość gość
23.15 Nie przejmuj się jak coś wisiało w powietrzu to może dalej będzie iskrzyc. Pujdziesz to się przekonasz. Alicja