Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
On przecież mówił że jest na nią zły, co potwierdza że może Ty. Ja zawsze mówię że świat się obraca. Uciekam i dobranoc! Safi.

Gość gość
Nie napewno to nie on bo bym poznała. Dobranoc. Alicja

Gość gość
Ali mozemy dzielić nie jestem zazdrosna. Raz ja a raz Ty. dobranoc i buziaki dla was dwójka. :) Safi.

Gość gość
Safi nie kombinuj za dużo ;) Pa :) Alicja

Gość gość
Dobranoc

Gość gość
Tulę :)

Gość gość
Dobranoc

Gość gość
Tulę Tulę :) ;)

Gość gość
Jesli to TenOdRudej pisal wtedy 25.08 to dla mnie jak wybawienie. Bo na pewno nie jest nim a wiec nic mnie juz tu nie trzyma. I przynajmniej bede mogla rozpoczac droge do ozdrowienia :D. Niestety watpliwosci calkiem nie rozwiane, bo w tamtych wpisach wyraznie bylo o tym, ze to jego pacjentka, pisal o badaniu, recepcie i obawial sie jak przezyje nastepna wizyte. A teraz TenOdRudej zaprzeczyl jakoby to byla jego pacjentka. Szkoda czasu na rozkminy, pora zapomniec.

Gość gość
23.34 Powodzenia w zapomnianu jak Ci się uda to daj znać.

Gość gość
23.34 A może to nie on tzn ten z sierpnia. Jakiś on podejrzany.

Gość gość
23.40 dobre :)

Gość gość
Wiem, ze to nielatwe, ale juz teraz umawialabym wizyte u psychiatry gdybym dalej miala w tym tkwic, po tym co dzis tu przeczytalam. Byloby mi mimo wszystko latwiej, gdyby wszystko mialo rece i nogi, a nie ma. Bo lekarz z sierpnia wyraznie pisal o niej jak o swojej pacjentce i bardzo zalowal, ze dal jej odczuc, jak na niego dziala. Obawial sie, ze przeczyta i skojarzy, jesli poda zbyt wiele szczegolow. A TenOdRudej jasno mowi, ze to nie jego pacjentka i na dodatek napisal do niej wyznajac uczucia. A teraz szuka jej na forum. Troche kupy sie to nie trzyma. Przepraszam za doglebna analize, sobie tez nie ulatwiam zadania ;).

Gość gość
Dsss

Gość gość
To już się wyjaśniło ze ten od rudej jest tym lekarzem od małego pacjenta ,zauroczonym.W jego mamie

Gość cyferka xxxx
Z Kasia wczoraj Nie podejmuję decyzji pod wpływem emocji, a forum tym razem mi pomogło - widziałam po odp. że coś jest nie tak. To nie jest zbieg okoliczności. "I też odpowiedź sobie na pytanie, czy on wiedząc, że tu jesteś i piszesz o nim, wybrałby taka formę kontaktu?" - tak, a relacja Pani-Pani to nie ten etap znajomości dlatego ja też mogłam zapytać o to co mi się podobało. Cdn nie nastąpi w naszej relacji bo ja nie dam się więcej zranić i napiszę jeszcze raz -prawda jest taka że nie jestem z kamienia, też mam swoje uczucia i naprawdę jest mi przykro że tak zrobił.

Gość gość
23.34 w sierpniu pisało trzech lekarzy

Gość gość
O nie, wszystko jest pomiksowane w takim razie. To jakas paranoja.

Gość gość
Paranoja,bo bierzesz na poważnie wpisy na jakimś forum. Zajmij sie realnym życiem

Gość gość
Też dałam się wkręcić z Tą historia. Kiedy ja przeczytałam wydała mi się znajoma chodź było parę szczegółów hmmm pozmienianych. Myślę że zbyt bardzo chciałam żeby to była moja historia. A prawda jest taka że cała sytuacja z lekarzem była jednno stronna On nic do mnie nie miał. To wszystko mi się tylko wydawało.....Tu z tą historia też mimo że na moje hasło tata córka zareagowował i na wizytę w grudniu też a może to nie on.... Przychodziłam na wizyty kiedy chciałam nie zapowiedziana i małego tego nie płaciłam za nie i teraz mi jest głupio bo trzeba będzie rozliczyć się za te wizyty.... To wszystko moja chora wyobraźnia innego wytłumaczenia nie ma. A.

Gość gość
Cyferko nie przejmuj się. Mój ze mnie zrobił świnie i zdrajce. Nie wiem dlaczego nic złego nie zrobiłam nic nikomu nie mówiłam. A on w ten sposób mnie potraktował. Może o mnie powiedzieć że jestem złośliwa uparta, głupia wariatka itp ale nie jestem zdrajca. To zabolało bardzo. Już nic nie rozumiem i nie chce już zrozumieć bo po co wszystko jest dlamnie jasne. Alicja

Gość gość
Po co to analizować odrazu widać że te historie to ściema. Ktoś specjalnie to napisał o tak dla jaj.

Gość gość
bezimienny80 21:01 a kiedy ją ostatnio widzialeś, w jakim miesiącu?

Gość gość
dlaczego byłeś na nią zły?

Gość gość
Bo pewnie jego zostawiła. Safi.

Gość gość
Jasne Safi ;)

Gość gość
Lekarz nigdy nie zainteresuje się pacjetką. No chyba tylko zeby pośmiać się z niej ze jest głupia i naiwna. Większość z nich nudzi się i nabijaja się z kolegami z takiej zakochane pacjentki. Jak nie masz pozycji kasy wykształcenia zapomni że taki Doktor na ciebie spojrzy.