Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
On patrzy na Ciebie, Ty patrzysz na Niego, ale żadne nie ma odwagi zagadać. Znasz to???

Gość gość
Ciekawe co u mojego

Gość Namysłów wojew opolsk
Oglądacie taki program na WP jak "z tymi co się znają" z Browaru Namysłów? Z Marcinem Prokopem?

Gość gość
16.11 tak, znamy się

Gość gość
16.02 za pózo sie spotkaliscie. ale pomysl sobie ze moze nie bylaby taka fajna w zyciu codziennym.

Gość gość
16.11 znam to uczucie. takie mijanie sie w milczeniu, odwracanie głow, spuszczanie wzroku, ze niby nie patrze :(

Gość gość
15.45 na gruncie prywatnym można poznać się lepiej , tak ale czy ona tego by chciała .Nie wiem nie mam śmiałości na tyle żeby wyjść do niej z inicjatywą :(

Gość gość
16.38 To oczekujesz że ona Cię zaprosi na kawę. Sorry ale w to wątpię

Gość gość
16.38 jeśli się nie odwazysz to sie nigdy nie dowiesz. a nie macie jakichs wspolnych zainteresowan, lub miejsc, gdzie mozecie sie spotkac ?

Gość gość
@16:38 Twoja sytuacja jest rzeczywiscie patowa, ale tez nie ma sensu przeciagac takich spraw w nieskonczonosc. Ja na przyklad bylam juz tak wykonczona tym niespelnionym uczuciem, ze nawet rozczarowanie przyjelam z ulga. Taka tesknota jest w jakis sposob slodka, ale w dalszym ciagu to jednak cierpienie. A nie kazdy lubi plawic sie w czyms, co mu nie sluzy. Milosc powinna dodawac nam sily, uskrzydlac jak ktos juz pisal i tego sie trzymajmy.

Gość gość
16.51 To prawda co piszesz. Chciałabym i ja tez juz nic nie czuć:(

Gość gość
:) Ja nigdzie nie napisalam, ze juz nic nie czuje. Ale przynajmniej juz na nic nie czekam, a to bylo dosc dobijajace.

Gość gość
16.29 a chciałabyś żeby było inaczej? Wiesz ,że to musi być dla tej osoby bardzo trudne takie udawanie.Udawanie że sie nic nie czuje i że się nie widzi.Ja wiele razy powtarzam sobie w myślach idź tylko się nie zdradź :) nic nie daj poznać.

Gość gość
16.29 a chciałabyś żeby było inaczej? Wiesz ,że to musi być dla tej osoby bardzo trudne takie udawanie.Udawanie że sie nic nie czuje i że się nie widzi.Ja wiele razy powtarzam sobie w myślach idź tylko się nie zdradź :) nic nie daj poznać.

Gość gość88
Do doktora z 16:38 Napisz do niej krótkiego sms o treści Kawa ? Jak będzie zainteresowana odpisze " z przyjemnością" . Jeśli nie odpiszę nic a na następnej wizycie poruszy temat, że nie życzy sobie takich wiadomości to możesz wyjść z twarzą mówiąc, że bardzo przepraszasz albo pomyliłeś numery i miałoby do kogo innego.

Gość gość
16:38 ja bym chciała, ale nie wyjdę z inicjatywą

Gość gość
Dziewczyny dziewczyny*" Co ma wisieć nie utonie" Głowy do góry. To forum tu każdy pisze co chce. Tam w Realu szukajcie swojego szczęścia i miłości. Trzeba tylko odrobinę odwagi.... ;) Panowie to tyczy się również i was ;)

Gość gość88
Do doktora Możesz wysłać kwiaty pocztą kwiatową i jeśli ona ma męża to nie podpisuj się tylko napisz sms , że masz nadzieję że kwiaty się podobają. Jakoś wydaje mi się, że mężczyźni mają więcej możliwości niż kobiety jeśli chodzi o proponowanie spotkania

Gość gość
Racja, nawet mi udzielil sie smutny nastroj. A tak dobrze sobie radzilam :). To forum wzbudzilo moja nadzieje, bo nie uwierzylybyscie ile sie zgadzalo a doprawdy niczego nie naciagalam, zeby pasowalo :D. Ale tez to samo miejsce sprawilo, ze galimatias osiagnal apogeum i stwierdzilam, ze dosc mam robienia sobie smietnika w glowie. Tak jak mowisz, to tylko forum i kazdy pisze co mu sie zywnie podoba.

Gość gość
Uwielbiam kawę w miłym towarzystwie najlepiej jJego.Gdyby mi tak napisał zgodziłabym się bez zbędnego zastanawiania.Lubi czarną z mlekiem ale nie słodzi :) potrzymałby mnie za łapkę i rzucał te swoje spojrzenia.Oj cudnie by było...- lubię tak sobie pomarzyć

Gość gość
17.19 Powiem tak nie bierz tego wszystkiego do siebie. A skod ta pewność że ci lekarze pisali prawdę albo czy to byli prawdziwi lekarze :D JA SAMA pozmieniałam to to owo ;) Jeśli między wami jest uczucie to się wszystko okaże w realu. Życzę Ci powodzenia :)

Gość gość88
A ja może nie napisałam o sobie za wiele ale za to była to sama prawda. Nic nie zmieniłam. Chyba jestem za szczera.

Gość gość
17.36 To byłam ja zapomniałam się podpisać :P Alicja

Gość gość
17.03 chcialabym zeby bylo inaczej. ale musze udawac e nie widze i ze nie czuje. On jest nie lepszy z tego co zauwazylam tez tak robi

Gość gość
Cfdvj

Gość gość
Dzieki, ale nic juz sie nie okaze. Kontakt sie urwal i wizyty nie bedzie, chyba sie na mnie zirytowal, ze mu glowe zawracam. W kazdym razie ja juz nie mam smialosci sie odzywac, musze szukac nowego lekarza, bo problem pozostal.

Gość gość
"ślub, dzieci i życie miłością (...)" - czyli bardzo ją kochasz :-D Nie odkładaj życia na później, bo to później szybko zamienia się w dni, tygodnie, lata. Czas nie będzie na Was czekał... Spotkałeś prawdziwą miłość :-)) więc wykorzystaj swoją szansę ;-D

Gość gość
Asdg

Gość cyferka xxxx
Koś coś sobie życzy ? Jestem :D

15:46 mnie też lekarze nie pociągają, dlaczego oni wybierają taką specjalizację - nie mam pojęcia :D Osobiście nie zgodziłabym się żeby mój partner tak pracował, oglądać to sobie może mnie :D