Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świętowanie Hallowen w szkole, jestem oburzona co uważacie

Polecane posty

Gość gość
Dynia z wydłubanymi oczami i paszczą to symbol szatana. x No wyborne...

Gość gość
gość dziś Na tej zasadzie ja uznałam Twojego "bachora" za zbyt duży ból D do omawianego problemu.

Gość gość
a wielkanoc to nie komercja- zajączki,kurczaczki ozdóbki, pierdoły, a Boze narodzenie- od zaduszek kolendy w sklepach i tandetne ozdoby. Zaduszki- syf, tłok na cmentarzu, , brzydkie znicze i wiązanki, postaw sie a zastaw się,. Wszystko jest teraz komercyjne, tandetne i nie duchowe

Gość gość
Jezus uzdrawiał chorych. Nie czekał, aż zejdą. Zresztą nie jestem żydówką tylko chrześcijanką. Nie wierzę w to, że Bóg zsyła choroby na ludzi.

Gość gość
w małżeństwie sa inne sposoby wtyrażania uczuć usmiech.gif xxxxx najlepiej oral, to lepsze niż kwiatki . I tansze

Gość gość
gość dziś Na tej zasadzie ja uznałam Twojego "bachora" za zbyt duży ból D do omawianego problemu. x w tam, bachor to bachor. Zresztą twój. Ten co szkoła wam robi harmonogram wizyt w wc

Gość gość
Jezus uzdrawiał chorych. Nie czekał, aż zejdą. Zresztą nie jestem żydówką tylko chrześcijanką. Nie wierzę w to, że Bóg zsyła choroby na ludzi. x to po co one są? I czemu bóg nie uzdrawia?

Gość gość
Większość tradycji nie są polskie. Tak samo boże Narodzenie jak i Wielkanoc są pogańskie. Jedynie to dzień flagi, konstytucji czy tam niepodległości. Niech dzieci się wybawia póki mogą. Zaraz dorosnąć i będą sztywnie I poważnie do każdej sprawy podchodzić. W Polsce nie zgadzam się by chodzić po domach bo tu nie ma czegoś takiego ale przebieranie czy tam zabawy plastyczne naprawdę tak szkodzą? I to nie jest "helloween" nawet tak się nie wymawia.

Gość gość
gość dziś Wyjdziesz za mąż to się przekonasz.

Gość gość
gość dziś Wyjdziesz za mąż to się przekonasz. x daj spokój, nie mów ze twój związek ma głębsze podłoże. Po co siebie samą oszukiwać

Gość gość
Wszystkich Świętych już dawno przestało być czasem wspomniana zmarlych bliskich i refleksji. Teraz to głównie rewia mody na cmentarzach i festiwal kiczu w postaci grających zniczy i sztucznych kwiatów i stroików.

Gość gość
Ja zawsze pamietam moich dziadkow i moja mame , nie potrzebuje do tego 1 listopada

Gość gość
Hello kitty to tez symbol szatanna :) wiecie o tym :)