Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarobki 2100 zł na rękę mężczyzna 34 w Warszawie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś a ty ile zarabiasz?

Gość gość
trzeba sie chyba mocno starać, żeby takie grosze zarabiać. W zwykłym sklepie na kasie, prosto z ulicy, więcej się zarobi. Chyba, że twoje obowiązki to mycie podłog.

Gość gość
gość dziś Otóż mocno się mylisz. Moje obowiązki są bardzo specjalistyczne - pracuję w laboratorium

Gość gość
I oczywiście trudne wykształcenie dostępne wyłącznie na państwowych studiach dziennych

Gość gość
A ja bez wykształcenie mam 4000 zl na rękę i nie jestem robolem. Hahah

Gość gość
Gdzie mieszkasz przy takich zarobkach, z matką?

Gość gość
Takie sa zarobki. Tez mlodych lekarzy. A poza tym to hejterskie forum, wiec nie bierz do siebie. Lracownicy labolatoryjni sa pomijani we wszystkich pritestach sluzb medycznych. A przeciez bez tego lekarz bylby bezradny.

Gość gość
gość dziś A twoja praca wymaga działania w stresie i pod presją czasu? gość dziś W mieszkaniu odziedziczonym po dziadkach.

Gość gość
12:00 Nie, mam pełen luuz

Gość gość
To masz dobrze przynajmniej z mieszkanie m bo ja z bidy pochodze i nie mam szans czegoś odziedziczyc.

Gość gość
gość dziś To jaka to praca? gość dziś Inaczej pewnie nie mógłbym żyć ale nie ma szans, żeby cokolwiek zaoszczędzić a nawet na dodatkowe wydatki poza mieszkaniem i jedzeniem, muszę brać od rodziców. Brać a nie pożyczać, bo i tak nie miałbym z czego oddać.

cóż, czyli realnie masz dwa 2-2,5 k "więcej". Tyle wynosi rata kredytu mieszkaniowego na 35 lat.

Gość gość
Piaskun dziś Aż tyle??? Myślałem, że z 1000-1500, kolega z pracy tyle płaci, mimo, że jest frankowiczem, tyle, że ma mieszkanie w Piasecznie...

3 pokojowe na Ursynowie w nowym budownictwie: 5500 zł przy stałej racie na 25 lat. 2 pokojowe gdzieś wśród pól ćwikły na obrzeżach Warszawy może się i znajdzie za 6,5 k ale wszędzie w sensownych lokacjach metr kosztuje 10 - 14k zbliżając się raczej ku górnej granicy. Teraz w ogóle nie opłaca się mieszkań kupować, chyba, że ktoś ma gotówkę.