Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy zmieniliscie dziecku lozko

Polecane posty

Gość gość

Ile dziecko miało lat kiedy przeszliscie na łóżko? Syn ma 2 lata i ostatnie parę miesięcy nie chce spać w łóżeczku. On jest bardzo wysoki i nie mieści się za bardzo jak jest wyprostowany

Gość gość
Twoje 2 letnie dziecko ma 120 cm? :D

Gość gość
mam dwoch chlopcow. I starszy i mlodszy przestal spac w lozeczku w wieku 18mcy.

Gość gość
Nie ma 120 cm haha. Ma 100. Ma swoje maskotki i daje je nad głową jak śpi więc nogi ma już na koniec materacu.

Gość gość
tak, 2 latek 100 cm :o

Gość gość
Nie wiem, co Cię dziwi- dzieci są rożne i mój 2- latek tez miał około 100 cm, teraz 3 lata i 107. A łóżeczko na łóżko zmieniliśmy jak miał 14 miesięcy, bo nie chciał już w nim spać.

Gość gość
Jakos 2,5 roku peirwsze lozko, male. potem jak mial 5 lat prawdziwe duze lozko. wysoki jest , ma 10 lat teraz I 152 cm.

Gość gość
Tak 100 cm, 98 konkretnie. Zawsze był wysoki. Jak miał 3 miesięcy nosił ubrania 6m,miał 6m to ubrania dla rocznika nosil, miał rok to rozmiar 2 latka. Niektóre dzieci są wysokie i nie wiem dlaczego nie wierzysz.

Gość gość
Czy spali później w swoim łóżku? Jaki rozmiar kupilyscie? Tak patrzę na 180x90. Czy to ok czy za duże? Chcemy mu kupić takie łóżko auto bo auta to jego obsesja... Nie wiem czy dobrze ale proszę wyrażać opinie jeśli myślicie że warto czy nie.

Gość gość
Moje córki spały w łóżeczkach do około 18 miesiąca. Dwulatkowi może być niewygodnie, szczególnie jeżeli w czasie snu się kręci, przemieszcza.

Gość gość
zmienilismy jak miala 5 lat

Gość gość
Moje dziecko od początku spało w swoim łóżeczku, więc zamiana go na łóżko nie była żadnym problemem. Myślę, ze na początek wymiary Twojego są ok, w sumie i tak za jakiś czas zmienicie na normalne

Gość gość
Do 5 roku życia twoje dziecko spało w łóżeczku??? To żart?

Gość gość
Mój ma 2 lata i 2 miesiące. Jesteśmy w trakcie zmiany. Tzn czekamy na zamówione łóżko i materac. Będzie 160x80 . Syn jest niski ma 86cm

Gość gość
gość dziś Do 5 roku życia twoje dziecko spało w łóżeczku??? To żart? x A co w tym dziwnego? Bo nie rozumiem. dziecko to nie zawodnik sumo.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie, żeby 3-5 letnie dziecko wygodnie wyspalo się w łóżeczku o standardowych wymiarach, chyba że to dziecko karlowate albo łóżeczko robione na inny wymiar

Gość gość
Dziękuję Wam za odpowiedzi

Gość gość
gość dziś Nie wyobrażam sobie, żeby 3-5 letnie dziecko wygodnie wyspalo się w łóżeczku o standardowych wymiarach, chyba że to dziecko karlowate albo łóżeczko robione na inny wymiar x Lozko od poczatku miala 140/70, wiec zaden inny wymiar. Standard ;) Na twoim miejscu martwilabym sie czy twoje dziecko nie bedzie sukowate po mamusi. Moja 5 latka miała 107 cm gdzie gora dla dziewczynek wynosi 115 cm. takze trzym gębę na kłóde ;)

Gość gość
Jak córka miała rok to spała już na rozkladanej kanapie. Dlatego, że ja często spałam z nią i była bardzo szeroka. Jak miała pięć lat to łóżko 120x200 jej kupiliśmy.

Gość gość
standard to 120 na 60 cm a nie 140 na 70 te drugie są już większe a nie standardowe

Gość gość
Standard to zawsze był 140x70, zawsze od czasów komuny. Teraz od kilkunastu lat robią 120x60 i usiłują ludziom wmówić, że to standard. Moja 3 latka śpi w 140x70 porządnym bukowym za 700 zł, a z materacem ponad 1000 zł. Szczebelki wymienialne na barierkę. I pośpi jeszcze ze 2 lata. Tylko naiwniacy kupują 120x60 badziew z płyty mdf i po roku muszą kupować nowe.

Gość gość
gość dziś standard to 120 na 60 cm a nie 140 na 70 te drugie są już większe a nie standardowe x No błagam, ty zartujesz? te 120/60 to wymysl XXI wieku :D

Gość gość
Jak dziecko miało rok i 9 miesięcy, kupiliśmy mu łóżko z motywem Tomek i przyjaciele.

Gość gość
Moja prawie 3 latka od urodzenia spi w lozeczku 140x70, pół roku temu zdjélismy barierki i zalozylismy od strony pokoju deseczke, zeby się nie skulnęla bo jest dość wysokie. Tym sposobem ma teraz normalne lóżko. Starsza 5 latka od 3 roku spi w łozku 160x80

Gość gość
19.03 ty się lepiej martw, żeby twoja córka po tobie nie odziedziczyla chamstwa i sukowatosci, bo jako jedyna się tak pięknie w tym temacie popisalas

Gość gość
gość dziś 19.03 ty się lepiej martw, żeby twoja córka po tobie nie odziedziczyla chamstwa i sukowatosci, bo jako jedyna się tak pięknie w tym temacie popisalas x Ja o swoje dziecko sie nie martwie. Nie ja sugeruje innym ze dziecko ma jakies karłowate, bo to k***wstwo juz.

Gość gość
Naucz się czytać tepa dzido, a potem ublizaj innym

Gość gość
a co ty robisz jak nie obrazasz? :D

Gość gość
Karly macie, nie dzieci.