Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cy co cy co cy cofony

Polecane posty

Gość gość

cy co cy co cy cofony Adam trzepie jak szalony Noxa na SU zamachała i już trzepie Polska cała! hej!

Gość gość
Hej-heh-hej- hej cycomachia kafeterię już szlag trafia nie ruszając się z chałupy wirtualnie dawać d**y!

Gość gość
Ona jedna tam została Poetessa nasza mała Do pracy jej nie przyjęli to się smyra po c**encji hej!

Gość gość
Noxa Noxa Noxelina Szczupluteńka to dziewczyna Nie potrzebuje matury Mądra jest jak mało który! hej!

Gość gość
Wyznanie " jvm394" przypomina mi moje problemy. Wpadłam jak byłam na tabletkach. Zmieniłam na wkładkę. Też wpadłam. No to kolejna próba, kalendarzyk i próbowanie antykoncepcji od nowa (jestem uczulona na latex). I znowu wpadłam. Myślicie, że nierozkładanie nóg pomaga tak? To co? My które są szczególnie podatne na ciążę mamy żyć w celibacie? Z góry dziękuję za hejt. 68 Dodaj komentarz OnaJePierogi 1 dzień temu Odpowiedz Ale, że o co chodzi z tym uczuleniem na latex? Przez to jesteś bardziej ciążopędna czy co? Też jestem uczulona, ale są przecież bezlateksowe prezerwatywy ogólnodostępne. Chociaż przy Twoim "szczęściu", pewnie pęknie gumka czy coś. 93 bazienka 1 godz. temu chodzi o to, ze mechaniczna antykoncepcja odpada. moja amma ma to samo. ale teraz juz sa gumki nitrylowe

Gość gość
bazienka 1 godz. temu Odpowiedz podwiaz jajowody w Czechach lb Niemczech albo niech towj facet podwiaze nasieniowody- w Polszy za 2k i to legalnie. Spokojnie, jest to odwracalne

Gość gość
Oho, komuś się nudzi.

Gość gość
Pani, pani Pani Anna Sama wejdzie na bananna Posprzątałą już w chałupie Może grzebać palcem w d***e

Gość gość
Nasza Ania ukochana Wcipce grzebie już od rana Żeby dawali żetony Musi lizać swe balony hej!

Gość gość
A u boku jej już srówka Dobrze radzi, mądra główka Nic Noxelko się nie stało Zbokom pokazujesz ciało Hej!

Gość gość
Nox żetony już odkłada Chatkę w górach zapowiada A jej wymyślony Adam Wkładam,******** płacę, spadam!