Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tym, że dziecko do roku nie powinno iść na cmentarz? Wszystkich Św

Polecane posty

Gość gość
Ja chodzę z psem po cmentarzu przecież musi sie gdzieś wysrać :P

Gość gość
Katolicy wierzą w zabobony, nie zdając sobie sprawy co one znaczą i skąd się biorą, i, że mają więcej wspólnego z naturą, duchowieństwem aniżeli instytucją kościoła. Wyśmiewaniw się z kokardek, niezabierania dzieci na cmentarz to dopiero zacofanie średniowieczne. To właśnie teraz znów mamy powrót do natury, teraz jest dużo ludzi indygo, kryształowych, którzy nie chcą brać udziału w szopce pt instytucja kościoła. Ludzie zaczynają rozwijać się duchowo, odkrywają w sobie energię, ciało.astralne,widzą aure,czują energię potrafią ją odpowiednio nakierunkować lub naprawić, syąd praca z czakrami, jest też oobe, i wiele innych. Czy wiecie skąd kadzenie ko s cioła szałwią paloną, białe świece? Jeszcze słowianie to robili zanim nastał KK i wszystko zniszczył, zabił w ludziach łączność z naturą ziemi i naturą człowieka. Dziś KK okadza, bo głupi nie jest, wie, że to odgania złą energię, oczyszcza i przyciąga pozytywną energie, ale durny ciemny lub myśli, że to zwykle machanie kadzidłem w rytm dzwoneczków i nie ma w tym żadnego celu. Kk jest po to by sprawiwać kontrolę, zdaje sobie sprawę z istnienia energii, tylko ludziom wmawia, że nie ma czegoś takiego żeby przypadkiem owieczki się prawidłowo nie rozwinely w kierunku duchowości. Lepiej niech klepią wierszyki o bozi i siedzą cicho, bo przecież muszą myśleć, z e każda praca ze swoją duszą ( np czakry, wychodzenie z ciała, widzenie aury) to grzech. I tak, kokardka to nic innego jak symbol wzmacniający ochronę przed złą energią, bo takie działanie ma czerwień, aże kokardka? To może być cokolwiek czerwonego, no ale ludzie lubią dopasowywać, więc dzidzi pasuje słodka kokardeczka do wózeczka. Unikanie cmentarzy u malych dzieci? Tak, bo cmentarz to wylęgarnia często zagubionych dusz, jest ich tam sporo, są też inne byty żerujace na czystych niewinnych dobrych, mocnych energetycznie świeżych duszach, cxyli dzieciach, i tak najczystsze są do okolo roku, stąd może ludzie gadają, że do roku, ale też do momentu chrztu, otz, ro też nie jest ot zwykly rytual odklepania marysiek i polania wodą, aby mamusia tatuś i dzidziuś ubrani pięknie uwiecznili to "polarojdem" i zebrali koperty. To rytuał wzmacniający ochronę przed złą energią. Ale ciemnota żyjąca konsumpcyjnie, z wiarą w mamonę i nic więcej, a nawet ta ciemnota pseudo wierzaca czyli uśpiona duchowo, jedynie klepiąca zdrowaśki co niedzielę nie zrozumie, ani słowa ktre tu napisałam.

Gość gość
12:04 - weź leki i skończ pyerdolić te banialuki.

Gość gość
gość dziś I wiedziałam, że się odezwie pierwszy przedstawiciel ciemnej masy. Miłego dnia w świecie matrixa :)

Gość gość
12:04 - mam podobne odczucia. Choć mam w sobie więcej akceptacji niż Ty (na podstawie tego co i jak piszesz). Sama niedawno wyśmiewałam tzw. zabobony, nie czułam wpływu energii na życie, wszystko kręciło się wokół materialistycznego podejścia do rzeczywistości. Teraz to się zmienia u mnie i wiem, że u wielu ludzi teraz. Ci, którzy jeszcze "śpią" mają swoją ścieżkę :)

Gość gość
jest tylko Bóg i demony słowa jezzuusa do alicje lenczewskiej ból, cierpienie i lęk. I tymi okrutnym środkami muszę się posługiwać bo was kocham i żal Mi was, gdy zdążacie do własnej zguby. Jedynie jeszcze to was nawraca i chroni.Muszę was przerazić i zadać wielki ból, abyście zechcieli otworzyć oczy i zawrócić z drogi zatracenia. Muszę to zrobić, by uratować tysiące Moich dzieci pożeranych przez szatana każdego dnia. Wy tego nie widzicie, bo wygodniej wam być ślepymi, ale Ja to wszystko widzę. Słyszę wołanie i widzę rozpacz i przerażenie ginących, krzyk bólu, który nigdy już nie ustanie. Tak, jak nigdy nie ustanie radość i szczęście tych, którzy pozostali ze Mną.to zksiazki Świadectwo dziennik duchowy-Alicja Lenczewska