Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pryszcze na wargach sromowych po goleniu

Polecane posty

Gość gość

Jak się tego pozbyć? Już nie daje rady, od 2 miesięcy mam dużo pryszczy ropnych, ginekolog powiedział, ze to od golenia i mam iść do dermatologa bo to stan czyraczy.... Już mam dosyć, stosowałam olejek z drzewa herbacianego ale nic nie pomogło, to cholerstwo się rozprzestrzenia. Nie czuje się kobieta już, brzydzę się sama siebie...

Gość gość
Dziewczyno idz do dermatologa- wenerologa, u mnie ginekolog stwierdził zapalenie mieszków włosowych, co ostatecznie okazało się opryszczką... stan bliski szaleństwa ani siedzieć ani leżeć ani spać ani się umyć. Obecnie mam nawrót... szukam osób które mają wirusa a którym udało się uchronić od nawrotów

Gość gość
dziś Możesz napisać coś więcej na ten temat, jakie miałaś objawy i jak wyglądała opryszczka na wargach?

Gość gość
Tak naprawdę najpierw swedział mnie o***t. Powyskakiwaly mi bable jak od ukąszenia komara, jednak do ginekologa poszłam dopiero po 4 dniach i to był błąd. Do tego czasu bable zrobiły się ropne, swedzace i bolesne. Lekarz nie był pewny diagnozy. Babel był też na wejściu do pochwy co nie pasowało mi na zapalenie mieszkow wlosowych gdyż tam włosów nie ma... Po 2 dniach byłam już u wenerologa z diagnozą opryszczki, lekami antywirusowymi i garścią maści. Pomogło ale był już nawrót... Jestem zdolowana bo leczenie jest mozolne. Idź do lekarza, nie ma się co męczyć, pozdrawiam