Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj synek zaczal trzepac raczkami Martwie sie Ma roczek

Polecane posty

Gość gość

Synek jest ogolnie nerwowym dzieckiem. W chwilach zlosci zdarza mu sie uderzyc glowka a kiedy jest podekscytowany zaczal machac raczkami jak ptaszek :-( w Google strasza chorobami, zaburzeniami... Poza tym synek jest dosc kumaty, pokazuje, nasladuje, robi te wszystkie papa i inne sztuczki. Czy powinnam odwiedzic jakiegos specjaluste? Moja pediatra twierdzi ze to niedojrzalosc ukladu nerw. i samo przejdzie.

Gość gość
Do jakiej zlosci Ty go doprowadzasz, ze uderza glowka? Moze ma padaczke.

Gość gość
Mam trójkę dzieci, najmłodsze ma rok. Trojka dzieci nie czyni mnie żadnym ekspertem,ale mnie też zdziwilo to uderzanie główką. W co uderza? Jak to robi? W jakiej przykładowo sytuacji? Z ciekawości pytam, bo nigdy się z czymś takim nie spotkałam.

Gość gość
Padaczke? To tak sie moze objawiac? No kiedy wieczorem jest zmeczony, wowczas miewa takie zachowania....

Gość gość
Uderza w rzeczy miekkie np. Kanapa, czasem dywan, kilka razy. Kiedy np. Chce dostac pilota od Tv a ja mowie - nie wolno

Gość gość
Zadne dziecko tak nie robilo?

Gość gość
Ja bym starala sie o konsultacje u neurologa.

Gość gość
Mój tez tak robił to dostał pare razy klapsa po tyłku i już więcej tak nie robi :)

Gość gość
Takie uderzanie moze uszkodzic plynny jeszcze mozg malego dziecka. Nie moze tak robic, poczytaj o syndromie dziecka potrzasanego. Dzieci z padaczka dostaja kask, zeby chronic ich mozg. Sfilmuj to i udaj sie do neurologa. To machanie rekami tez nie jest normalne. Czy to sa skurcze, ma napiete rece?

Gość gość
Syn mojej siostry tez tak macha rączkami, na razie jest konsultowany u specjalistów

Gość gość
Nie, to nie sa skurcze. Czyli co neurolog? eeg?

Gość gość
Moje dziecko uderzalo glowa w szczebelki, nie ma zadnej padaczki itp. Wiele malych dzieci tak robi, poczytajcie sobie.

Gość gość
Syn machał tak jak był podekscytowany. Oczywiście martwiłam się z googlowałam, bałam autyzmu, ale minęły lata i jest ok. Mąż w dzieciństwie też podobno tak robił..