Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

kobiece wymówki

Polecane posty

Gość gość

Witam Panie. Mam pytanie jak mam zrozumieć zachowanie mojej żony która nie ma ochoty na seks. Jesteśmy po ślubie 8 lat,ja mam 35 ona 36 lat Oboje zadbani,ja przystojny ona ładna wydaje się że mamy wszystko Mieszkam za granicą 7 lat wracam do polski co 2 tygodnie na tydzień. Dobrze zarabiam poświęcam się dla rodziny Zona nie pracuje tylko zajmuje się mieszkaniem i 2 córkami (7 i 1,5 lat) Zabezpieczyłem ją finansowo, nie martwi się o rachunki czy zakupy. Problem to taki ze ona nie ma w ogóle ochoty na seks Robię wszystko żeby było lepiej,pomagam w obowiązkach,zakupach,sprzątaniu itp. Ale ona ma ciągle jakieś wymówki typu: -chore gardło -ból głowy -zmęczenie -ciągle są jakieś powody do braku seksu Jak wracam do polski to TATA czeka do wieczora jak dzieci pójdą spać i zaczynam być MĘŻEM ale wtedy ona wypala że co ja sobie myślę,że jak Królewicz wraca to ona musi być zaraz zwarta i gotowa do seksu Ja 2 tygodnie czekam tylko na to żeby znowu być w łóżku z żona, wierny czekam ale ona nie czuje takiej potrzeby,zero libido i ochoty na seks z mężem Kochamy się może raz w miesiącu z ciężkim żalem W sumie to często się kłócimy z tego powodu Wcześniej też nie było super ale teraz to już jakaś porażka Męczy to mnie już powoli bo jesteśmy w takim "najlepszym" wieku do seksu,że jak nie teraz to kiedy? Rozmawiałem z nią już wiele razy , ma zawsze tą sama odpowiedz że jak się nie podoba to idz do innej która Ci da Poradnia też odpada Żona nie chce iść Raz tak się pokłóciliśmy że chciałem Ją zostawić ale wpadła w histerie że co z dziećmi,że nie mam im tego robić i że się zmieni ale się nic nie zmieniło dalej jest jak jest Mam małe dzieci które kocham i chyba już tylko dla nich zostałem Może ma kochanka ? Pytanie jest takie -czy warto być takim związku -dlaczego ona sie tak zachowuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować