Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy on wróci ?

Polecane posty

Gość gość

Prawie pol roku temu rozstalam sie z chłopakiem , zaczęły sie miedzy nami nieporozumienia. Zerwal , ponieważ mimo, ze mowil ze kochał to nie byl pewienn tego zwiazku , nie chciał tracic kontaktu. Ja zakochana na zabój bardzo ro przezylam , wylewałam na niego swoja zlosc , jak glupia błagałam o powrot. Przez ten czas nie moglismy dojsc do porozumienia, mimo ze czułam ze nie chce mnie skrzywdzic to wypominalam mu ze to ja pierwsza sie odzywam. Pozniej napisal mi ze czul i nadal do mnie cos czuje ,wysylam mi wspolne zdjecia na snapchacie .. ale nadal to ja musialam odzywac sie pierwsza. Mialam tego dosc , zablokowalam go na portalach spolecznosciowych bo chcialam w koncu przestac sie czuć jakbym sie narzucała. On wiecznie tlumaczyl sie brakiem czasu z powodu pracy. Bywaly momenty nieodzywania sie nawet przez dwa tygodnie. Po zablokowaniu jest juz tydzien ciszy. Czy moge liczyć na to ze on przemysli sprawe i jeszcze sie odezwie ? Wiem, ze to glupie , dziecinne ale nadal nie potrafie sie zebrać do kupy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować