Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce już żyć z takim nochalem

Polecane posty

Gość gość
Niby tak strasznie z tego powodu cierpicie, ale do tv nie pojdziecie, a idzcie w h.o.j.

Gość gość
Idiota z ciebie. Nie każdy lubi się obnosić ze swoimi problemami i cierpieniem.

Gość gość
Też chciałabym mieć męża i dzieci to jest mój jedyny cel,mieć swoją rodzinę ale myślę że dopiero gdy zrobię coś żeby pozbyć się mojej wady uda mi się kogoś znaleźć i nabrać pewności siebie. Gdyby nikt mi nie robił uwag na temat mojego nosa pewnie też bym uznała że nie jest tak źle i tak bym się tym nie przejmowała. Niestety ja nikomu się nie podobam, żaden facet nawet pijany mi nie powiedzial ze ladnie wyglądam czy coś. Zresztą nie zależy mi na tym chce się tylko dobrze czuć psychicznie. Gdy zrobie kedys operacje to nigdy przenigdy nie poprawie nic w swoim wyglądzie będę najszczesliwsza osoba na świecie, Mam dość tej męki. 23:06 A gdzie twoja siostra robiła operację? Wiem że 11000 to dużo ale chciałam zrobić u kogoś kto ma dobre opinie, a ten dr ma takie ceny, Niestety.

Gość gość
Poproś o skierowanie do laryngologa, laryngologowi pożal się na duże trudności w oddychaniu. Jest to wskazanie zdrowotne, by chirurgicznie wyprostowali Ci przegrodę nosa. Samo to nawet, że nos stanie się symetryczny być może sprawi, że ogromnie zyskasz na urodzie.

Gość gość
11 tysięcy to nie jest aż taki majątek. Zawsze możesz uzbierać. Są różne garby. Niektóre kobiety rzeczywiście maja jak psi k***s te nosy więc co się dziwicie że chcą się zoperowac? Nigdy nie dogodzi ludziom. Uzbieraj lub weź kredyt. Szkoda życia.

Gość gość
Wstaw zdjęcie samego nosa to ci powiem czy masz chujnie na twarzy czy robisz z igly widły.

Gość gość
Jezeli bedziesz miala wskazania od laryngologa do operacji to juz z chirurgiem laryngologiem mozesz umowic sie prywatnie na doplate za wyrownanie garba nosa. To na pewno bedzie mniej niz 11 tys. Doinformuj sie.

Gość gość
00.15 Mylicie wyprostowanie przegrody z usunieciem garba. Jak jej wyprostuja przegrode to nie usuna garba. Dlaczego wprowadzacie dziewczyne w blad? Operacja ze wzgledu zdrowotnych tj utrudnione oddychanie nie jest taka sama jak w przypadku operacji majacej na celu poprawic estetyke nosa. Dziewczyna pozalatwia sobie skierowania, pojdzie "pod noz" i wyjdzie z takim samym nosem. Garb nosa trzeba spilowac i jesli jest duzy pewnie wymaga zmiejszenia chrzastki.

Gość gość
Czy autorka pisała cokolwiek o krzywej przegrodzie w ogóle? Może jej nie ma wcale.

Gość gość
Macie rację w najbliższym czasie pójdę na konsultacje do laryngologa może uda mi sie z nim umówić że za dopłatą wyrówna mi nos w co raczej wątpię. A następnie umowie się na konsultacje do tego lekarza u którego chciałabym się zoperowac, kasę jakoś zbiorę jestem zdeterminowana.

Gość gość
Mam krzywa przegrode? nosem prawie nie oddycham

Gość gość
Jak mam wrzucić zdjęcie nosa

Gość gość
Ja moglam miec usuniecie chrapania, podwiazanie blony w gardle i do tego w jednej operacji juz prywatnie dodatkowo lifting za 4 tys..

Gość gość
Przeciez tutaj nikt Ci zdalnie nie pomoze, po co masz wrzucac zdjecia.

Gość gość
Ciekawe czy twój. Ja bym robiła na pewno.

Gość NASTROSZONY FIUT
No rzeczywiście duży i brzydki

Gość gość
A czyj przecież nie ksiedza :-(

Gość gość
Dzieki za pocieszenie

Gość gość
Zadzwon i umawiaj sie na wizyty, powodzenia.

Gość NASTROSZONY FIUT
gość dziś [02:13 Pociesze Cię że mam gorszy zara dam foto

Gość gość
Przeciez ja mam prawie taki sam tylko że ja jestem kobietą wiec troche nie bardzo mi lazic z takim nochalem. Tymbardziej ze teraz kazdy pierwsze na co patrzy to na wygląd. Przecież ja niedługo wpadnę w chorobę psychiczną mam już naprawde dosc

Gość gość
Juz wiesz, jak masz dzialac, spisz sobie po kolei terminy rozmow w notesie i do przodu. Dasz rade.

Gość gość
Tylko szkoda że ci lekarze u których mogłabym zrobić nos operują tak daleko czyli w Polanicy