Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meczyni wola grubaski, kult modelki przeminal

Polecane posty

Gość gość
Fetyszysta opanował topic, olał grubą, ta znalazła popychacza innego, którego wcześniej olala, bo biedny, ale jak bogaty olal to i biedny popychacz dobry, jak nie ma innego, bogatemu się zachciało, wiec zaczyna kadzić grubym, nie wie ze kasa się liczy jego a nie kadzenie, gruba rzuci biednego jak wcześniej i.będzie lizac tyłek bogatemu.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - tylko zauważ, że autorka topiku próbuje wmowić innym, że faceci generalnie na dziś dzień preferują grubsze, co jest totalną bujdą. Ja nawet ważąc ok 60 kg przy wzroście 163 cm słyszałam sugestie, że powinnam schudnąć, choć też zdarzało się, że mówili, że jestem szczupła a nawet chuda (górę ciuchów nosiłam 36, miałam bardzo mały biust, ale dolne partie ciała miałam grubsze - taki typ figury).

Gość gość
12:36 swoim wpisem dałam wyraz jedynie temu, że nie zgadzam się z teorią autorki. Nie musisz mnie uświadamiać bo doskonale to rozumiem...co nie znaczy, że było mi łatwo, jak każdemu kto z jakiegoś powodu jest wykluczony. W klasie była też jedna ''anorektyczka'' a w szkole dziewczyna, która poruszała się na wózku. Myślisz, że one miały wianuszek adoratorów?. Ludzie są okropni.

Gość Taka jedna 29
"Ludzie są okropni." - niestety zgadzam się z tym smutnym stwierdzeniem. Odstajesz w jakimkolwiek kierunku? Bądź pewny, że "stado" da Ci popalić, w najlepszym wypadku olewając totalnie i udając, że Cię nie zauważa. Jak postawisz się "do pionu", znaczy staniesz bardziej "normalny" (co w przypadku np. ludzi mających trwałe inwalidztwo byłoby wręcz niemożliwe), to już spojrzą bardziej łaskawym okiem, może nawet polubią. Tak to już jest. A odstawanie nie tyczy się tylko fizyczności, są typy osobowości, których posiadanie mocno zwiększa szansę na bycie alienem. ja będąc introwertyczką z tzw. swoim światem, coś o tym wiem.

Gość gość
12;58 Masz niestety rację. Czasu szkoły ogólnie nie wspominam najlepiej. Może właśnie to, że mi dokuczano z powodu wyglądu sprawiło, że ja nigdy nie oceniałam nikogo w taki sposób. Te dziewczyny, o jakich wspomniałam to były wspaniałe osoby ale większość widziała w nich tylko kalekę i kościotrupa. Z obydwoma się przyjaźniłam. Jak szłam z tą szczuplutką korytarzem to debile dopiero mieli ubaw, że idealnie się uzupełniaamy... DLA MNIE TEORIE AUTORKI są z kosmosu ;-)

Gość gość
gość dziś czysta prawda loszko. Grube popuszczają każdemu, bo może więcej okazja się nie trafi

Gość gość
Sorry, ale grube są obleśne.

Gość gość
Poznałem kobietę ma 10 kg nadwagi. Dla mnie jest piękna. Ma seksi pupę i brzuszek. Nie wspomnę o piersiach - tylko całować. Jej ciało w ogóle nie jest obwisle ani obleśne. Dużo ćwiczy i w połączeniu z piękną buzią wygląda obłędnie.

Gość gość
Nie podszywaj się pod faceta ta wyżej.

Gość gość
a co to jest 10 kg...jeśli ma rozmiar 38-40 to wygląda fajnie a nie wieszak, że tylko kości liczyć. Wszystko zależy od danej figury i proporcji. Jeśli mimo większych rozmiarów ma fajne kształty, bez dużego sadła na brzuchu to jest ok.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - żebym ja miała szczęście poznać kogoś, kto tak by o mnie napisał...

Gość gość
Nie ma "fajnych kształtów" ktoś z nadwagą.

Gość gość
Taka jedna - weź się za siebie, ćwicz, mniej jedz, i schudniesz.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - ruszam się sporo, czyi musiałabym mocno ograniczyć podaż kalorii, tak do max 1000 dziennie... Ale tak jak pisałam, chudsza już byłam i też się mnie czepiali.

Gość gość
To że mam inne zdanie nie znaczy że się podszywam. Chodz to ci pokażę z kim masz do czynienia.

Gość gość
Puszyste kobiety są bardzo kobiece i seksowne.

Gość gość
Szczupłe są aseksualne

Gość gość
Ci, ktorzy twierdza ze tylko 1-2 % mezczyzn lubi grube mogliby sie niezle zdziwic. Swego czasu wazylam ok 75 przy 160 cm wzrostu i swoje widziam, zwlaszcza ze wtedy prowadzilam bardzo studenckie zycie, ciagle imprezy, kluby, domowki i wiele okazji do poznawania facetow ;) zauwazylam za to, ze niektorzy wstydzili sie przed kolegami, ze lubia grubsze. Zwlaszcza ci 20-30, starsi mieli juz raczej wyebane na cudza opinie.

Gość gość
Śmiesznie się pocieszacie grubaski. Tylko po co, życia nie znacie?

Gość gość
Szczupłe są aseksualne x Ha ha ha ha ha

Gość gość
Ja nie musze sie pocieszac bo od 4 lat waze ok 52 kg a od okolo 2 lat intensywnie cwicze. Ale grubsza bylam, swoje widzialam i swoje wiem :)

Gość gość
"Na kilkanascie malzenstw, ktore ostatnio byly tylko jedn szczupla. Przypadek ? nie sadze." Gruba łapie faceta na dziecko by sobie chłopa na życie (lub chociaż alimenty) szybko zdobyć. Mało który facet lubi kobiety-balerony.

Gość gość
52kg to tyle waży gimnazjalistka a nie kobieta

Gość gość
Tylko pedofilom podobają się szczupłe

Gość gość
Tylko zboczeńcom podobają się grubaski.