Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płaczę nad moim żałosnym życiem... Pragnę dziecka, ale nie mam z kim go począć

Polecane posty

Gość Iibed
gość dziś >>jestes bezdennie glupia a twoje postepowanie obrzydliwe, mozna gleboko wspolczuc dziecku takiej matki. na pewno dziecko normalne nie bedzie bo nie da sie byc normalnym jesli wychowuje cie samotnie nienormalna matka. mozna tylko wspolczuc.

Gość gość
Sam jestes glupi .Nie moja wina ze chcialam zostac matka, a nikogo nie poznawalam .A w ogole jak mnie nie znasz, a oceniasz to jestes zalosny .Jest wiele samotnych matek i daja sobie swietnie rade ,bez facetow pajacow!

Gość gość
Biorac leki da sie funkocjonowac normalnie i wychowywac swoje dziecko

Gość gość
16;20Taa a poczym to stwierdziles poznales znawco ze jestem chora co?

Gość gość
Tylko jakiś walnięty facet zapładniałby psychiczną babe.

Gość gość
Moj facet wiedzial od samego poczatku ze choruje psychicznie ,ze sie lecze, biore leki i pomio to zdecydowal sie na dziecko zemna .a gdy zaszlam w ciaze kazal mi usunac ,ale ja dziecko chcialam miec.Wiec je mam a prawa nie-wiem komu przyznaja bo ten facet nie interesowal sie mna w ogole jak bylam w ciazy...

Gość gość
Sam jestes glupi kazdy chce byc szczesliwy

Gość Iibed
Jest wiele samotnych matek i daja sobie swietnie rade >>>ale nie sa tak porypane jak ty :O nie wierze ze to sie negatywnie na dziecku nie odbije.

Gość gość
Nie odbije sie bo dbam o dziecko.Mama z siostra pomagaja a wszyscy maja bachory i bachorami sie ciesza a ja czym sie mialam w tym zyciu cieszyc

Gość gość
Nie ma już normalnych facetów

Gość gość
17;16A s********j bo malo wiesz o zyciu wole zeby to dziecko mialo matke niz matke i ojca debila a niech ta se obwinia kogo chce. Mogl otwarcie powiedziec ze mnie nie kocha a nie jak przyszlo co do czego to ze mam to dziecko sobie wziaz w preencie i tacy jestescie.Wszystko powiem w sadzie...

Gość gość
Po czym to stwierdziles ze jestem skrajna egoistka kazdy z nas jest egoista bo kazdy mysli sam o sobie jeden drugiego ma gleboko w d***e i zabawia sie tylko uczuciami bo chodzi glownie o seks i nic wiecej co widac po liczbie rozwodow

Gość gość
gość wczoraj Sam jestes glupi .Nie moja wina ze chcialam zostac matka, a nikogo nie poznawalam .A w ogole jak mnie nie znasz, a oceniasz to jestes zalosny .Jest wiele samotnych matek i daja sobie swietnie rade ,bez facetow pajacow! > samotne matki wychowają zawsze ludzi z problemami psychicznymi, nic dziwnego że wokoło tyle pojèbów teraz przez was głupie pipy

Gość gość
baby to egoistki, po hooj dziecko jak nie ma pełnej rodziny? a potem wychodzą z tego różni upośledzeni umysłowo ludzie i inne dziwolągi z rypniętą psychiką

Gość gość
tępe dzidy, nic więcej