Gość Patkapatka Napisano Październik 28, 2018 Hej, znacie jakieś dobre produkty do pielęgnacji twarzy, chodzi głównie o jakieś dobre serum albo krem na dzień (pod makijaż) i na noc. Najlepiej aby miało działanie nawilżające ale także PRZECIWZMARSZCZKOWE. Podzielcie się trikami na piękną cerę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdvmTvmv 0 Napisano Kwiecień 28, 2022 Obejrz sobie kilka filmów na YT i będziesz wiedziała. Moja żona tak zrobiła i ma świetną cerę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marthynamarzec 0 Napisano Maj 16, 2022 Jeśli chodzi o serum do twarzy, to u mnie ciekawie ciała serum nawilżająco- rozświetlający rose quartz od bielendy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazaola02 0 Napisano Maj 16, 2022 (edytowany) Na noc najbardziej lubię stosować olejki konopne Buzia po nich jest bardzo gładka i taka świetlista i w cale nie zapychają, a mam cerę tłustą. Tylko ten zapach... Na szczęście znalazłam rozwiązanie, mianowicie olejek smakowy. Kupiłam na sklepie Alba Hemp taki malinowy i jestem zadowolona. Czasem jak się wkurzę dam sobie 2-3 krople pod język i od razu jakoś tak lżej mi na duszy Podwójna korzyść, warto spróbować dziewczyny! Edytowano Maj 16, 2022 przez kazaola02 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adela2115 0 Napisano Wrzesień 25, 2024 Działanie nawilżające, ale i przeciwzmarszczkowe myślę, że będzie miało serum liftingujące MIZON od Skin79. Warto spróbować, ma dobre opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach