Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc violka

meżatki ilu partnerów miałyście lub macie w swojm zyciu

Polecane posty

Gość gość
Do ślubu około 100

Gość Bajarka
Do ślubu 67 partnerów i 7 partnerek, po ślubie 12 (w tym 5 za zgodą męża).

Gość goścmad
Ja miałam ze stu partnerów ale zadnemu nie dałam :-) Nawet zbytnio nie nalegali :-P

Gość gość
Myśle że miałam około 300 ptaszków

Gość wiesława1966
Do slubu jednego analnie po slubie ośmiu też analnie i kilkanaście razy sex hiszpański przedewszystkim z o wiele młodszymi partnerami Pochwa jest dla mojego kochanego męża

Gość gość
moja zona oprocz mnie ma obecnie ok 10 stalych "sponsorow " z ktorymi regularnie uprawia sex od poniedzialku do soboty sypia z klientami w niedziele jest tylko dla mnie choc przy moim wynagrodzeniu mowi ze mam o 2 stosunki za duzo i jest to niesprawiedliwe w stosunku do jej sponsorow

Gość gość
Lubimy tematy cuckold myśle że zaliczyłam około 40

Gość gość
Podsumowując to większość z was jest rozjebana jak 30 letni duży Fiat. Myślę ze niejednej z was jakby lewą nogę podniósł, to prawe płuco byłoby widać, a kto wie czy nie migdałki w gardle, może i słońce przez otwarte usta?

Gość gość
Przed ślubem 1 - obecny mąż. A do teraz chyba około 70sieciu. Przestałam liczyć.

Gość gość
15.46. Niezłą spluwaczką jesteś.

Gość gość
Zaczelam ccipke oddawac jak skonczylam 16 lat teraz mam 30lat co miesiac inny kulass odwiedzal maja szpare jak ktos umie liczyc to moze sobie policzyc

Gość gość
gość dziś . No jesteś przemiły. Trol z Torunia?

Gość gość
fajne dziewczyny jestescie:)

Gość gość
Około 20

Gość gość
Do ślubu 2, po ślubie przez kilka lat tylko mąż. Teraz swingujemy więc ok. 10-15

Gość gość
Potwierdza się, że polki to największe ku'rwy europy. nic dziwnego, że cały świat śmieje się z polek. szukać sobie kogoś na stałe w polsce to jak prosić się o kłopoty. brzydzę się wami :/

Gość gość
55 lat jestem panną przez całe życie miałam siedmiu

Gość gość
gość dziś Dokładnie, ja już dawno zdecydowałem, że polek nie ruszam. Wolę już szukać sobie wśród Angielek, bo nawet one mają jakieś zahamowania, czego o polkach powiedzieć się nie da.

Gość tomciokl
jestem facetem ale nie uwazam kobiet ktore lubia seks czy mialy wielu facetow za k********** to tylko seks bardzo dobrze ze kobiety moga obecnie sie realizowac takze seksualnie ja nie mialbym problemow zeby zwiazac sie z dziewczyna nawet jesli jednego dnia przelecialoby ja z 10 chlopa cipka nie mydlo nie zmydli sie

Gość gość
Moj maz. Jest moim jedynym partnerem seksualnym,14 lat razem,6 po ślubie

Gość gość
Pierwszy w liceum, drugi tuż po maturze, trzeci na studiach - wszyscy to były związki minimum roczne. Jeden nawet trwał 5 lat. Później już tylko mąż. Najlepiej było z pierwszym ale charakter i czas nam nie pomógł. Mąż też daje radę i z każdym rokiem jest lepszy.

Gość gośćAgat
a dawałam kolegą na imprezach, teraz na szczęście mam kochanego męża, który o niczym nie wie :)

Gość Teresa12
ja też w wieku szkolnym dawałam kolegą i ssałam im pałki, mężowi oczywiście nigdy tego nie opowiadałam, czasami jak się spotykamy w większym gronie ze starymi znajomymi to czuje się jakby większość mnie znała na wylot :)

Gość gość
Zaczelam pol roku przed matura do matury zaliczylam trzech dzien po maturze dwuch a tym samym czasie na zmiane, na studiach bylo ich paru ale jednego zapamietalam bo bardzo dlugo mnie posuwal a to byl czarny z tego samego roku co ja. Ale pale do mial dwa razy dluzsza od innych studenciakow sex z nim to bylo szalenstwo a kolezanki mi go zazdroscily, A ils tak naprawde mnie przelecialo to nie liczylam ale bylo ich kilunastu a moze i wiecej bo jeszcze cippka zdrowa poza mezem tez innym nie odmawiam ale nie tak czesto bo maz pilnuje

Gość gość
Obstawiam ze 2-3 facetow te historyjki tu wypisuje. Może sie sobie przedstawcie i wymiencie mailami

Gość gość
szczególnie że jebią te same błędy ortograficzne xD

Gość gość
Chłopak i ja nie mieliśmy nikogo dopiero po roku znajomości raz był grupowy z ciekawości jak jest z innym. Wtedy była czwórka chłopaków i mój piąty. Takiego rżniecia jak wtedy nigdy więcej nie miałam bo po ślubie mamy wyłącznie wymianę partnerów.

Gość gość
Nasz grupowy skończył się dla mnie bardzo smutno. Chłopak zachęcał do grupowego i spytał ilu bym chciała. Powiedziałam piątkę. Ale nie myślałam poważnie. Więc zaczął szukać i chciał moja akceptację każdego z nich. Byli mlodsi i dużo starsi faceci nawet 30 lat. Gdy po taj dużej orgii leżałam zmęczona to oświadczył że jestem kur..a i mnie zostawił. Była to próba którą nie zdałam.