Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc violka

meżatki ilu partnerów miałyście lub macie w swojm zyciu

Polecane posty

Gość gość
..."Gdy po taj dużej orgii leżałam zmęczona to oświadczył że jestem kur..a i mnie zostawił. Była to próba którą nie zdałam."... Współczuję. U mnie było trochę inaczej... Mąż namawiał mnie kilka lat na trójkąt z młodszym. W końcu uległam i się zgodziłam,proponując aby to była Para. Dzień przed spotkanie... Para zaproponowała, że przyprowadzi singla... Niestety spotkanie przebiegło inaczej od zakładanego i ... powstała ogromna zazdrość której miało nie być. BYło NAPRAWDĘ ciężko, ale wyszliśmy z tego. Teraz od czasu do czasuspotykamy się z inną parą i jest naprawdę BOSKO.

Gość gość
Dobrze pofantazjowac!!! 100 faetów tak z pewnoscìa!!! W realu 1!! P********ie głupot

Gość gośćSylwias
tylko jednego,mam z nim ślub

Gość gość
mam 20 lat 28 facetów obecnie 3 stałych ale też dochodzą nowi

Gość gość
Brawo brawo

Gość gość
do ślubu 16 rok po ślubie spróbowałam trójkąta bardzo mi się to spodobało i tak już przez 21 lat bawimy się w różnych układach bywamy w klubach jeżdzimy na prywatne imprezy organizujemy gang bang przez ostatnich kilka lat bywamy prawie co piątek lub sobotę na grupowej imprezie gdzie bywa ok 10 facetów i kilka pań wszystkie k***sy mam wtedy w sobie także jakby wszystko to zliczyć przez te lata jakaś konkretna liczba się uzbiera

Gość gość
Mam 42 lata jestem po rozwodzie do slubu 3 podczas małżeństwa mąż i jego szef po rozwodzie 2