Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Asia Asia ;)

Polecane posty

Gość gość
Kochana Asia, tak uroczo niezdarna.

Gość gość
Asia, którą ja znam to jedna z najpiękniejszych dziewczyn, jaką kiedykolwiek spotkałem.

Gość gość
Jak wygląda ta Asia?

Gość gość
Zapowiada się niezwykle interesujący wątek. Ciekawa jestem co autor dyskusji może jeszcze powiedzieć o kochanej Asi?

Gość gość
Mam koleżankę Asię - to bardzo życzliwa, serdeczna, mądra osoba. Pomogła mi w trudnej sytuacji.

Gość gość
Cóż to za sytuacja była?

Gość gość
zawsze ktos wp*****la w temat

Gość gość
Jak wspomniałam, moja koleżanka Asia jest niezwykle inteligentną oraz wrażliwą, empatyczną osobą. Cieszy się uznaniem w swoim środowisku, gdyż jest bardzo dyskretna i wiarygodna. Można na niej polegać. Ludzie ufają jej. Pomogła mi w kilku ważnych dla mnie sprawach. Wysłuchała i doradziła. Porady Asi były dla mnie cenne. Nawet moi rodzice chcieli poznać Asię, bo to niezwykła osoba.

Gość gość
17.04 Ona miała 18 lat gdy ją poznałem. Wzrost 164 cm, śliczna twarz, oczy brązowe, brunetka o długich włosach sięgających pośladków, szczupła, zgrabna. Piersi małe ale przy pozostałych walorach to żaden problem. Niestety gdy ją poznałem była już zajęta, a ten jej facet jest o nią cholernie zazdrosny. Gdy była kiedyś sama na imprezie, pozwoliła się pocałować. Nigdy nie zapomnę tej chwili.

Gość gość
Ciekawa jestem dlaczego ktoś wspomina osobę o imieniu Asia. Musi to być ważna osoba dla autora wątku.