Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kolezanka jest skapa

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Mam kolezanke, ktora jest niekulturalna lub skapa. Ogolnie ja lubie, ale od jakiegos czasu bardzo mnie denerwuje... Przykladowo: Przez lata mialysmy tradycje, ze dajemy sobie prezenty na Swieta. Ostatnio ja robie. A ona nie, bo „nie wiem co Ci dac” (jak powiedzialam, ze nie chce ksiazek ani durnostojek). Kiedy sie spotykamy u mnie, prawie nigdy nie przynosi nic do jedzenia, a jak juz cos przyniesie, to reszte skrzetnie zabiera (ja nigdy tak nie robie). Ale najgorzej jest jak spotykamy sie na miescie... i idziemy do kawiarni albo do kina. Czesto ona to proponuje. Jak idziemy i przychodzi czas placenia, to ona siedzi... siedzi... i siedzi... Ostatnio tak siedziala i przyszla kelnerka, a ta gapila sie jak sroka w gnat, to zaplacilam, a ta mi podziekowala. I ogolnie zawsze robi cos, zeby za siebie nie zaplacic. Jakis czas myslalam, ze zapomina albo cos, i glupio bylo sie upomniec, ale wczoraj przegiela. Wczoraj jak bylysmy w kawiarni pytala, czy mozna zaplacic przy wyjsciu. Okazalo sie, ze nie, wiec mowie zamow i wez, a potem ja pojde. Ona na to, ze mam isc i wziac dla niej. Nie oddala. Mam juz dosc :(

Gość gość
no to chyba wszystko jasne?