Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów czy robicie mineteke na spontana

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą. Ciekawi mnie to, ponieważ my sobie subtelnie dajemy znać że będzie lodzik lub minetka. Druga osoba spędza pół godziny w łazience na przygotowania. Nie wyobrażam sobie tak na żywca loda luub minetki? Jak jest u was?

Gość gość
Jasne,! Wolę jak kobieta ma swój zapach a nie jest umytą przed chwilą, oczywiście bez przesady nikt nie liże po całym dniu w pracy w upalny dzień. Ale np idziemy do kina i po kinie spontan minetka czyli tak 3 godz po prysznicu

Gość gość
Tu autorka. Czyli jak kobieta się pójdzie wysikać to nadal jest ok?

Gość gość
Oczywiście, bez przesady z tą sterylnością

Gość Klaus
Robił bym tylko ja jestem 19lat po ślubie i na spontana to mogę dostać kolanem w nos. Bo albo matka słucha to przez pierwsze lata potem dzieci słuchają. Taki super sponaniczny sex koło 00:00 jak ktoś nie zaśnie no i jak zawsze ja przeciągnąm bo mógł bym skończyć po 5min bo rano trzeba wstać. PS PROSZĘ PODPISYWAĆ SIĘ, TO UŁATWIA ROZMOWE. A NIE ŻE WSZYSCY TO "GOŚĆ"

Gość gość
A zdarzyło się wam że było nieprzyjemnie odnośnie zapachu?

Gość gość
Mi żona nie pozwala robić spontanicznej minety, zdarza się że odpycha mnie stamtąd twierdząc, że jest nieumyta :( Wtedy mogę ją tylko nabić na k****a.

Gość gość
Pół godziny na przygotowaniach w łazience??? To na codzień się nie myjecie i nie depilujecie, że potem trzeba to odmoczyć???

Gość abece123
Zdecydowanie bardziej wolę to robić po odświeżeniu niż takz marszu po całym dniu, ale żeby pół godziny się do tego przygotowywać?!

Gość gość
Robię, bo uwielbiam minetkę, ale też moja jest zawsze czysta. A, te parę godzin zwłoki czasami nie robi mi różnicy.

Gość gość
Kobieto nie przesadzaj my mamy tak np rano prysznic przed pracą oboje i o 17 dorwałem swoją kobietę i miałem ochotę na minete i cudnie kobieco pachniała. Nie wiem czy to feromony jakieś czy co zwykły zapach cipki kobiety i mnie się podoba

Gość gość
gość wczoraj dla mnie to jeszcze lepiej jak sikała bo lubię piss od kobiety .

Gość gość
No to ja. Gdy studiowałem bawiłem się miałem multum przygodnych dziewczyn i raz trafiłem tak, że było nieprzyjemnie. Jak zawsze zabrałem się do rzeczy, a lubię to bardzo, i ten smak/zapach mnie powalił. Nie wiedziałem jak się wycofać.dlugi czas miałem uraz nie rzucałem się tak odrazu jak nie byłem pewien że jest umytą świeżo co

Gość gość
A ja lubię ten zapach niesterylnosci jak się łona wieczorem wykąpie i się kochamy do końca i rano ja budzę minetka. Zapach specyficzny jest ale goo lubię.

Gość gość
zapach moczu na sromie po wizycie w WC... coś cudownego, mnie bardzo podnieca.

Gość gość
Naturalny posmak cipki nawet po kilku godzinach od mycia jest super! Oczywiście jeśli kobieta jest zdrowa. Robienie minetki bezpośrednio po oddaniu moczu i zlizywanie go -NIE! Po dwóch trzech godzinach TAK!