Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jecie na sniadania codziennie zeby nie jesc chleba?

Polecane posty

Gość gość

Jakpppczym zastąpić chleb żeby było zdrowo?

Gość gość
Ja zdrowo nie jem, ale też chciałam zrezygnować z pieczywa dlatego rano jem jogurt naturalny z płatkami czy ziarnami, owoc (banan, jablko, winogrona itd) czy też wafle ryżowe. Czasami jajecznica , albo same jajka ugotowane czy też mała sałatka z pomidora, sałaty, czerwonej cebuli, papryki.

Gość PIEKARZ 24 LATA
Bułką.

Gość gość
Placuszki, naleśniki, jajecznica, omlet, serek z płatkami, mleko z płatkami / musli, owsianka Jest mnóstwo możliwości A z chleba żeby nie było nudno to robię też tosty, chleb opiekany w jajku i różne takie

a co jest takiego zlego w ekologicznym chlebie z prawdziwej mąki i jeszcze świeżym??

Gość gość
Co jest szkodliwego w chlebie? Jeśli jecie zwykły pszenny chleb za 2 zł to wiadomo, że to syf... Ale prawdziwy chleb na zakwasie nie jest niezdrowy, można go jeść bez problemu...

Gość gość
Niestety ale jak ktoś mało zarabia to niestety ale nie stać to na mały chlebek za 6-8 zł Zwłaszcza jeśli to jest kilku osobowa rodzina i i da 2 bochenki chleba lub więcej. Łatwiej zrezygnować i zastąpić, niż kupić drogi chleb i nie mieć pieniędzy potem na obiad.

Gość gość
ja jem codziennie owsiankę na wodzie (pół na pół płatki owsiane z jaglanymi) z owocami. Latem sezonowymi, a zimą z bananem i prażonymi z cynamonem jabłkami. Dla odmiany ewentualnie kasza jaglana z czekoladą i bananem

Gość sportowy świr

najlepsze i najzdrowsze na kolacyjke - https://www.kenwoodworld.com/pl-pl/przepisy/przepisy/przepisy-smoothie-sport2go polecam bo szkoda zdrowia na węglowodany.

zauważyłem

że podczas przechodzenia na dietę wegetariańską

spożywa się też automatycznie dużo mniej wypieków

je się za to dużo więcej ziemniaków i fasoli

Gość wikia

Ja mam robota titanum od Kenwooda wiec tylko wrzucam składniki i nie martwie sie kolacją, do tego proste sałatki i po temacie. Wiecie ile czasu mozna oszczedzic?