Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny poniedziałek, kolejny tydzień zaczynam od poszukiwania pracy

Polecane posty

Gość gość

I tak już kolejny miesiąc, i chyba tak do usranej śmierci. Co jest k''rfa czemu nikt się nie odzywa???

Gość gość
załóż działalność

Gość gość
I tak nic z tego dla szarego czlowieka nie ma.

Gość gość
Online to pracować może licealista albo emeryt, a nie ktoś kto potrzebuje stałego dochodu i ubezpieczenia. Założyć działalność, a pieniądze na otwarcie biznesu skąd wezmę? Kolejny dożywotni kredyt?

Gość gość
Ja pracuję online na etat, to raz, a dwa, masz do kitu CV. Inaczej by dzwonili

Gość gość
Ja pracuję online na etat, to raz, a dwa, masz do kitu CV. Inaczej by dzwonili xxx I tylko tyle masz mu do powiedzenia ? ty masz do d**y życie skoro na kafe przesiadujesz

Gość gość
A co mam Ci więcej powiedzieć? Szczegółowych porad udzielam za kasę. A kafe lubię i zaglądam zawsze podczas kawy :P Gie wiesz o moim życiu. Ale na 10 wysłanych CV mam zwykle 6-8 rozmów.

Gość gość
dziś Bardzo prostą działalność możesz założyć praktycznie bez wkładu finansowego, możesz czyścić buty ludziom wiesz jaki niektórzy teraz mają dochód i jakie firmy po latach niby wstydliwe ale od tego sie zaczyna działalność.

Gość wojt90
a spróbuj może w http://bridgestone-stargard.pl/kariera z tego co wiem to tam caly czas poszukuja pracownikow, wiec cos sie powinno dla ciebie znalezc. A do tego masz jeszcze umowe o prace i ubezpieczenie, no na pewno jest to lepsza stabilnosc niz pracujac online

Gość Człowiek nikt
W przyszły poniedziałek będę miał rozmowę o pracę, ale tylko na max 10 miesięcy. Ambitna, o zarobkach jeszcze nic nie wiem, ale przynajmniej będzie co CV wpisać.

Gość gość
Ja pracuje online i założyłam firmę- zajmuje się copywritingiem. Wkład finansowy? Zakup domeny 100 zł, stronę- wizytówkę zrobiłam sama.