Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczke... arch. 5

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia  æ
Zapaliles lampki swoim bliskim ?

Gość Zuzanna Amelia  æ
Oby pogoda dopisala i nie bylo slisko na drogach. Jezdzisz ostroznie czy lubisz brawurowac ?

Jeżdżę w miarę ostrożnie. W ostatnich dwudziestu latach dostałem jeden mandat na 50 złotych i miałem jeden mały wypadek z mojej winy. Im jestem starszy tym jeżdże spokojniej a w sumie przebywam sporą ilość kilometrów.

Gość Zuzanna Amelia  æ
To dobrze. Tacy co jezdza bardzo szybko czesto krotko zyja. Gorzej jesli skroca zycie komus innemu. Albo zrobia kaleke z niewinnego czlowieka.

Ano własnie. Zupełnie tego nie rozumiem bo w większosci taki pośpiech skraca podróż o 10-20 minut... Jakoś ludzie tego nie są w stanie zrozumieć.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Kolorowych. Milej podrozy.

Gość gość
Zuzanna Amelia æ wczoraj W ramach oderwania sie od polityki proponuje obejrzec ten program. Jest ciekawy. <> Nie wiem jak mozna komuś polecić obejrzenie takiego filmika :( w sam rza od "oderwania sie od polityki " :(:(:(:(

Gość gość
Nie wierze w zycie pozagrobowe

Gość gość
Po zyciu jest NIC Co się dzieje z ludzkim ciałem po śmierci? – 7 metrów pod ziemią

Gość gość
Po zyciu jest NIC Co się dzieje z ludzkim ciałem po śmierci? – 7 metrów pod ziemią

Gość gość
gość dziś Nie wierze w zycie pozagrobowe x Tez nie wierzę w życie po życiu. Po śmierci nie ma niczego, gdyby był tej wysniony i wymarzony raj to niejedna osoba chciałaby tam zamieszkać. KK sam temu co glosi przeczy. Jednak nikt nie wylączając hierarchów kk nie chce i nie pragnie tam trafić, łącznie z JP II

Gość gość
_iftar_ dziś Sąd w Wielkiej Brytanie orzekł, że nie ma obaw o system praworządności w Polsce i nakazał ekstradycję trzech Polaków do Polski. <> No i co w związku z tym?! :-D

Gość gość
1.11.2018 jedni na cmentarzach zbieraja pieniądze na renowacje zabytkowych nagrobków, a inni ... jak pisowcy nie pokazując palcem robią kampanię wyborcza i zbierają głosy

Gość gość
tonący i brzytwy (trumny) się chwyta ;):P

Gość gość
gość dziś tonący i brzytwy (trumny) się chwyta oczko.gifjezyk.gif x jedni zapalają znicze ku pamięci a inni ... raczej grzebią szansę to sa hieny cmentarne! jak nisko mozna upaść :(

Gość gość
Święto Zmarłych to święto, ktore jednoczy wszystkich Polaków. Kult martyrologii, trumien, nieboszczyków... wiecznie żywy, śmierć jednoczy wszystkich tak jak nieszczęście - znikają podziały. Wychodzi na to że nie dbamy o jakość życia, a po śmierci nadrabiamy to co zaniedbaliśmy za życia. Te wspaniałe marmurowe groby, płyty... i koniecznie miejsce pochowku ... to jest to co nas uszczęśliwi ?! :(:(:(:(:(:(:(

Gość gość
O filmie "Kler" głośno nawet w Ameryce

Gość gość
widocznie nie tylko Polska, ale tez kraje zachodnie europy inne kraje na swiecie maja podobne problemy z patologią kk. stąd te zainteresowanie filmem 'Kler' i w innych krajach

Gość gość
Opinią publiczną wstrząsnęło nagranie z niewidomą 80-letnią panią Ireną, nad którą znęca się opiekunka gnieźnieńskiego Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej. – Przestań, kur**, gadać, ile można gadać?! Leż prosto. Kłapie i kłapię tą mordą – mówiła kobieta do podopiecznej, a ponadto biła ją po głowie i szarpała. Okazuje się, że to nie pierwsze patologie dotyczące MOPS-ów. Składa się na to kilka rzeczy. /filmik/ x https://natemat.pl/253573,gniezno-opiekuna-MOPS-znecala-sie-nad-80-latka-patologii-jest-wiecej

Gość gość
Tak działają MOPSy. Zatrudnia się przypadkowych ludzi jako opiekunów, którzy nie mają zielonego pojecia o opiece nad starszymi ludźmi. Przeprowadza się niby kontrole, pewnie zapowiedziane ... mamy państwo z dykty

Gość gość
Policjanci protestują i się nie dziwię. Zarabiają grosze, a przeciez codzienni narażają swoje zycie na niebezpieczeństwo Popieram PROTEST POLICJI

Gość gość
Puknijcie się w łeb! Mieszkam nie daleko komendy policji i wiem jak oni "ciężko pracują",zwietrzyli okazję to hurrra,a nuż się uda cioś wyrwać! Śpią na parkingach poukrywani wożą się tam i z powrotem autami służbowymi i taka to ich "ciężka służba" :D A pójdź do nich z jakąś sprawą to mandat to tak...,od razu,a w innym przypadku to: A CZY WARTO TO ZGŁASZAĆ>ZASTANÓW SIĘ PAN CZY TRZEBA itp!

Gość gość
otulona_snem dziś nowohucka dziadyga stad nie pojdzie chlopaku, ten osobnik nie ma honoru ani godnosci, dyzuruje tu praktycznie non stop, ten temat, to forum to jego zycie, nic innego nie ma, ten rogacz, damski bokser i niedojda zyciowa, fajtlapa nie facet, on sie zywi tym te indywiduum bez honoru, lazi za ludzmi jak smrod po gaciach i tropi to smogi, to ciecierzyce to mundury po dziadku lub ogorki w sloiku i uj wie co jeszcze, i napieprzac tak moze calymi dniami i tygodniami, ba nadaje tutaj od 2004 r ten becwal stary,czyli juz 14 lat i do zasranej smierci tu bedzie dziad siedzial judzl i marudzil,a jeszcze wyganiajac ta mende stad go nakrecasz

Gość gość
otulona_snem dziś 60 letni natretny pierdziel juz sie przyczepil dziada do ryby,a gowno ci do tego co on je i kiedy natrecie , jeszcze moze mu ustal grafik walenia konia

Otulona po prostu jest psychiczna. Prawie cały dzień spedziłem za kierownicą z dwugodzinna przerwą na pobyt przy grobie mojej mamy i na obiad. Rozumiem, że czasami może się jej wydawać, że coś tam napisałem... Ale czasami... A tutaj... Rece opadają. O jakich ciecierzycach mowa? Bo czasami jadam ale nie przepadam... Mundury po dziadku? Mój dziadek był nauczycielem i dyrektorem szkół wielu. Nigdy w żadnym mundurze nie chodził. Ryb nie jadał... Otulona powinna się leczyć...

Pomnik prezydenta Lecha Kaczyńskiego stanie przed siedzibą Garnizonu Warszawa na wschodniej pierzei pl. Piłsudskiego. Ma to być konstrukcja klasyczna, przedstawiająca postać stojącą na cokole. x To dobrze, że miasto, które tyle zawdzięcza Lechowi Kaczyńskiemu, uhonoruje go pomnikiem — mówi portalowi wPolityce Magdalena Merta, żona śp. ministra Tomasza Merty, który zginął w katastrofie smoleńskiej. /wPolityce/ x x A ile to miasto zawdzięcza L.Kaczyńskiemu?