Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczke... arch. 5

Polecane posty

Gość gość
Bruno Shatyn dziś <> zamiast Wassermann w komisji rownie dobrze mogliby zasiadać w komisji dziennikarze TVP

Gość Zuzanna Amelia  æ
To tez. Ale chodzilo mi o sytuacje kiedy ktos robi zdjecia roznym ludziom i wychodza na nich roznie niezaleznie od urody. Druga opcja to wlasnie to co napisales.

gość dziś Bruno Shatyn dziś <> zamiast Wassermann w komisji rownie dobrze mogliby zasiadać w komisji dziennikarze TVP x x Nie byłoby żadnej różnicy...

Gość Zuzanna Amelia  æ
Albo inaczej. Sa ludzie , ktorzy na zdjeciach wygladaja fajnie ale w realu traca. /Mam na mysli wyglad i pierwsze wrazenie. Sa tez tacy , ktorzy wygladaja odwrotnie. Na zdjeciu nie za bardzo za to lepiej w realu. Po prostu nie sa fotogeniczni. Zawsze mnie zastanawialo od czego to zalezy.

Zuzanna Amelia æ dziś To tez. Ale chodzilo mi o sytuacje kiedy ktos robi zdjecia roznym ludziom i wychodza na nich roznie niezaleznie od urody. Druga opcja to wlasnie to co napisales. x x To też zależy od zdjęcia.... Czy to normalna praca studyjna czy przypadkowa fotka. Np ja musze poczuć jakąś chemie z modelka, jakąś nić porozumienia. Poza tym każdy posiada jakieś wady. A to za duży nos, za duże usta, za małe oczy, itp Sztuka polega na tym, żeby te wady umniejszyc, uciec od nich.

Zuzanna Amelia æ dziś Albo inaczej. Sa ludzie , ktorzy na zdjeciach wygladaja fajnie ale w realu traca. /Mam na mysli wyglad i pierwsze wrazenie. Sa tez tacy , ktorzy wygladaja odwrotnie. Na zdjeciu nie za bardzo za to lepiej w realu. Po prostu nie sa fotogeniczni. Zawsze mnie zastanawialo od czego to zalezy. x x Obiektyw jest "mono". A nasze widzenie jest "stereo". Zawsze trochę inaczej widzi się ludzi, w zależności od miejsca w którym są w stosunku do obiektywu, oczu.

Gość Zuzanna Amelia  æ
"Np ja musze poczuć jakąś chemie z modelka, jakąś nić porozumienia." X X X X Mozesz mi to rozrysowac ?

Gość gap   year
to, co go najbardziej zaskoczyło (dot. Tuska) podczas przesłuchania, to wyłączanie mu mikrofonu. - To było coś, czego się nie spodziewałem i chyba to jest bez precedensu. Chyba nigdzie tego typu praktyk się nie stosuje, aby przesłuchiwanego wyłączać mikrofon, wtedy, kiedy coś wyjaśnia - podkreślił Tusk.

Ale czasem są osoby które, tak jak napisałaś, na co dzień wyglądają nieciekawie a przed obiektywem rozkwitaja. Miałem parę takich modelek, dlatego nikogo nie "kasuję" z powodu pierwszego wrażenia.

Gość Zuzanna Amelia   æ
Fotografia to tylko Twoja praca czy takze hobby ? Bo brzmisz tak jakbys lubil to zajecie.

Zuzanna Amelia æ dziś "Np ja musze poczuć jakąś chemie z modelka, jakąś nić porozumienia." X X X X Mozesz mi to rozrysowac ? x x Tego nie da się rozrysowac. Nawet nie da się opowiedzieć. To jest coś nieuchwytnego.

Gość gość
5 najlepszych momentów z Donalda Tuska. Tak punktował nieudolną komisję [Mistrz i Małgorzata w Sejmie – tak w skrócie można podsumować siedmiogodzinne przesłuchanie Donalda Tuska przez komisję śledczą badającą aferę Amber Gold. Donald Tusk pokazał, jak wygląda starcie pierwszoligowego gracza europejskiego formatu z "trampkarzami" z Polski. To nie była równa gra, co udowadnia te pięć najlepszych momentów.]

Zuzanna Amelia æ dziś Fotografia to tylko Twoja praca czy takze hobby ? Bo brzmisz tak jakbys lubil to zajecie. x x Nawet bardzo lubie. Czasami chodze sobie np na cmentarz Rakowicki i tam dla siebie robię zdjęcia.

Gość Zuzanna Amelia  æ
A co robisz jesli nie nawiazesz z modelka tej nici porozumienia a masz juz umowiona sesje ?

Gość Zuzanna Amelia  æ
W takim razie pytanie techniczne. Jesli wytworzy sie "nic porozumienia" to co potem ? Nie bedzie to przeszkadzalo w robieniu innych zdjec innym modelkom albo Twoim innym relacjom ? Czy moze ta "nic" jest na tyle kr****** ze rozpada sie szybko po sesji ?

Gość gość
Mam tylko pytanie do Shatyna (dodam że niespecjalnie znam się na fotografowaniu) jakie robisz zdjęcie kolorowe czy czarnobiałe, matowe czy z połyskiem (tak tylko pytam)

Gość Zuzanna Amelia  æ
Wykropkowalo "kruchosc".

Gość gość
'Ostatni filmik właściwie już nie jest zabawny. To smutna kwintesencja tego, czym miała być sejmowa komisja, czyli pułapką na Tuska. Szef RE nie omieszkał przypomnieć, że nikt do dziś nie przedstawił żadnych dowód na to, że rząd PO-PSL dopuścił się zarzucanych mu publicznie przestępstw.'

Gość gorszy sort
Zapomniałam się "podpisać" pod swoim pytaniem

Gość gość
'Przewodniczący Rady Europejskiej mówił o audycie, który powstał na początku rządów Beaty Szydło. – Minęło tysiąc dni – mówił były premier. Wassermann nie czekając końca wypowiedzi... wyłączyła Tuskowi mikrofon. Przewodnicząca nie pozwoliła, by zbyt wiele oskarżeń pod adresem PiS przedostało się do mediów publicznych, wszak transmisja szła "na żywo". '

Gość gość
Zuzanna Amelia æ x Zadajesz tak dziecinne pytania, że to jest porażające. Jak jesteś tak zainteresowana fotografią, to kup sobie dobry aparat fotograficzny i idź na kurs fotografowania

Zuzanna Amelia æ dziś W takim razie pytanie techniczne. Jesli wytworzy sie "nic porozumienia" to co potem ? Nie bedzie to przeszkadzalo w robieniu innych zdjec innym modelkom albo Twoim innym relacjom ? Czy moze ta "nic" jest na tyle kr****** ze rozpada sie szybko po sesji ? x x Nie. To nie przeszkadza. Bliskie relacje wiążą mnie z wieloma modelkami ale to tylko przyjaźnie.

Gość gorszy sort
Chyba moje pytanie jest nieaktualne bo obecnie zdjecia robi się i nie wywołuje, jak pisałam nie znam się na fotografowaniu.

gość dziś Mam tylko pytanie do Shatyna (dodam że niespecjalnie znam się na fotografowaniu) jakie robisz zdjęcie kolorowe czy czarnobiałe, matowe czy z połyskiem (tak tylko pytam) x x A to różnie. Co do samych odbitek czy są błyszczące czy matowe zalezy od zlecenia a przeważnie przekazuję zdjęcia w formie elektronicznej. Lubię fotografię czarno biała, sepie ale często po prostu musze robić kolorowe.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Slyszalam kiedys podobna opinie tyle , ze dotyczaca zupelnie innej dziedziny. Chodzilo o nauke tanca i tanczenie na zawodach.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Najwyrazbniej jakas pani /gość dziś / bardzo zle trawi fakt , ze ja pisze z Toba.

gorszy sort dziś Chyba moje pytanie jest nieaktualne bo obecnie zdjecia robi się i nie wywołuje, jak pisałam nie znam się na fotografowaniu. x x Najcześciej się drukuje...

Zuzanna Amelia æ dziś Slyszalam kiedys podobna opinie tyle , ze dotyczaca zupelnie innej dziedziny. Chodzilo o nauke tanca i tanczenie na zawodach. x x W zasadzie każda dziedzina sztuki ma coś wspólnego z czymś nieuchwytnym a jednak łączącym...