Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczke... arch. 5

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia  æ
Bardzo mozliwe. Muza tworcza. W potocznym jezyku /chociazby tu na forum/ chemia to czesty temat na topikach o relacjach miedzyludzkich , zauroczeniach , zafascynowaniach , zakochaniach.

Gość gość
Zuzanna Amelia æ dziś Najwyrazbniej jakas pani /gość dziś / bardzo zle trawi fakt , ze ja pisze z Toba. x Dziewczyno, jak to miał być żart to w złym stylu ;):P ps Po prostu tobie dobrze radzę

Zuzanna Amelia æ dziś Bardzo mozliwe. Muza tworcza. W potocznym jezyku /chociazby tu na forum/ chemia to czesty temat na topikach o relacjach miedzyludzkich , zauroczeniach , zafascynowaniach , zakochaniach. x x Bo coś w tym jest z tych uczuć które wymieniłaś.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Na pewno. Jest tylko jedno "ale". Ogien moze ogrzac dom i pozwolic zagotowac strawe ale moze tez spalic zabudowania gospodarcze. Czy mozesz uznac , ze zawsze i wszedzie bedziesz sie umial z ogniem obchodzic na tyle ostroznie , ze do tego nie dopuscisz ? Gdzie jest granica ?

Gość Zuzanna Amelia  æ
gość dziś Bardzo mi schlebia Twoja troska o moje dobro ale mysle , ze sobie poradze. Trzymaj kciuki.

Zuzanna Amelia æ dziś Na pewno. Jest tylko jedno "ale". Ogien moze ogrzac dom i pozwolic zagotowac strawe ale moze tez spalic zabudowania gospodarcze. Czy mozesz uznac , ze zawsze i wszedzie bedziesz sie umial z ogniem obchodzic na tyle ostroznie , ze do tego nie dopuscisz ? Gdzie jest granica ? x x Spokojnie. Mam tyle lat pracy i tyle lat życia, że wiem gdzie są granice.

Gość Zuzanna Amelia  æ
A co bedzie jesli druga strona tej granicy nie wyczuje ?

Zuzanna Amelia æ dziś A co bedzie jesli druga strona tej granicy nie wyczuje ? x x To staram się, żeby wyczuła... :D

Gość gość
Zuzanna Amelia æ dziś A co bedzie jesli druga strona tej granicy nie wyczuje ? x to sprawa tej drugiej strony ;) spoko nie martw się o to :-D

Gość Zuzanna Amelia  æ
To mozna bardzo roznie interpretowac.

Gość gość
:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość Zuzanna Amelia  æ
Uroki zycia i porozumien. Miales kiedys sytuacje , z ktorej nie wybrnales tak jak chciales ?

Zuzanna Amelia æ dziś Uroki zycia i porozumien. Miales kiedys sytuacje , z ktorej nie wybrnales tak jak chciales ? x x No cóż. CZasem się to zdarza.

Gość Zuzanna Amelia  æ
I co zrobiles ? Niektorzy ludzie sa jak duchy. Ciagna sie za kims latami , przypominaja o sobie , czasami tupia albo strasza.

Gość gość
na TVN leci teraz serial "Top model"

Zuzanna Amelia æ dziś I co zrobiles ? Niektorzy ludzie sa jak duchy. Ciagna sie za kims latami , przypominaja o sobie , czasami tupia albo strasza. x x Ano są... Niestety. Nawet tutaj... Taka otulona np... Czy Iftar... :D

Gość Zuzanna Amelia  æ
Na ten temat juz kiedys pisalismy. Moge powtorzyc tylko to co napisalam wtedy. To nie Otulona jest Twoim przeciwnikiem. Moim zdaniem tu bruzdzi tak zwana osoba trzecia. Po prostu sa takie ososby , ktore zyja podjudzaniem jednych na drugich , karmia sie tym , ze komus dowala za plecami i zwala to na inna osoba. To nawet wyraznie widac i tu i na topiku Iftar.

Zuzanna Amelia æ dziś Na ten temat juz kiedys pisalismy. Moge powtorzyc tylko to co napisalam wtedy. To nie Otulona jest Twoim przeciwnikiem. Moim zdaniem tu bruzdzi tak zwana osoba trzecia. Po prostu sa takie ososby , ktore zyja podjudzaniem jednych na drugich , karmia sie tym , ze komus dowala za plecami i zwala to na inna osoba. To nawet wyraznie widac i tu i na topiku Iftar. x x Otulona nie jest moim przeciwnikiem. Tak nisko jeszcze nie upadłem. Wiem o trzeciej osobie i nawet czwartej ale otulona nie może mi przeboleć, że kilka razy, publicznie, zrobiłem z niej idiotkę a z jej faceta idiotę...

Gość Zuzanna Amelia  æ
I Ty i Otulona jestescie dorosli. Nie bede Wam mowic co macie robic. Dla mnie jako osoby czytajacej te topiki jest oczywiste , ze za kazdym razem kiedy ktores z Was da sie poniesc emocjom i napisze co ostrzejszego dajecie pozywke osobie , ktora nakreca ten konflikt.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Czy jako dziecko lubiles teatrzyki marionetek ? Ja zawsze staralam sie dostac za kurtyny i obejrzec tych , ktorzy pociagaja za sznurki.

Zuzanna Amelia æ dziś I Ty i Otulona jestescie dorosli. Nie bede Wam mowic co macie robic. Dla mnie jako osoby czytajacej te topiki jest oczywiste , ze za kazdym razem kiedy ktores z Was da sie poniesc emocjom i napisze co ostrzejszego dajecie pozywke osobie , ktora nakreca ten konflikt. x x Ja z otuloną nie rozmawiam, natomiast na topiku do którego ktoś tutaj podał adres, otulona czesto pisze o mnie, usiłując w swoim wyobrażeniu, mnie obrazić... Ciagle w kogos tam postach widzi mnie. To jakiś rodzaj fascynacji moja osobą ale obawiam się, ze ta fascynacja nie jest zdrowa. Czasami tam zaglądam dla rozrywki, bo rzeczywiście "widzenia" otulonej sa śmieszne... :D

Zuzanna Amelia æ dziś Czy jako dziecko lubiles teatrzyki marionetek ? Ja zawsze staralam sie dostac za kurtyny i obejrzec tych , ktorzy pociagaja za sznurki. x x Nie. Przez 20 prawie lat pracowałem w normalnym teatrze.

Gość Zuzanna Amelia  æ
To ciekawe. Co najbardziej pamietasz z zycia teatru ?

Zuzanna Amelia æ dziś To ciekawe. Co najbardziej pamietasz z zycia teatru ? x x Ciekawe osoby które tam poznałem.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Fotograf w teatrze. Zakladam , ze zajmowales sie wystrojem sceny i choreografia w szerokim pojeciu. Mowi sie , ze aktorzy to nieco specyficzne srodowisko. Zgodzisz sie z ta opinia ?

Zuzanna Amelia æ dziś Fotograf w teatrze. Zakladam , ze zajmowales sie wystrojem sceny i choreografia w szerokim pojeciu. Mowi sie , ze aktorzy to nieco specyficzne srodowisko. Zgodzisz sie z ta opinia ? x x Nie. Byłem inspicjentem. A środowisko? Bardzo specyficzne.