Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CZACK 23

Dziewczyna po 30

Polecane posty

Hej mam na imię Daniel mam 28 lat jestem troche rozpuszczonym chłopakiem bo jestem w rodzinie jedyny nie mam rodzeństwa szukam dziewczyny po trzydziestce ponieważ mam taki sentyment i temperament mnie starsze interesują bo wiedzą czego chcą w życiu i szukam takiej na stały związek Jej charakter ma być ostry.pikantny Dziewczyna ma być stanowcza konsekwentna uczciwa i wie czego chce od życia i żeby mnie wytresowała jak szwajcarski zegarek ze względu że jestem rozpuszczony i żeby dawała surowe kary jakieś i żeby wyciągała jakieś konsekwentne odemnie wnioski i żeby pochodziła z Dolnego Śląsku

Gość gość
Wyciągnęła wnioski to św weź kadrową

Gość gość
Ty masz problemy ze sobą, mentalnie jesteś dzieckiem. Jak sam zauważyłeś 30stki wiedzą już czego chcą w życiu i tego samego oczekują od partnera. Żadna nie weźmie "dużego dzieciaka do opieki".

Gość gość
Kary to sa w wojsku, badz w wiezieniu. Co ty szukasz dominaty w zyciu.? Ty nie szukasz kobiety, a szukasz "mamy". Dorosnij chlopie, bo moze z tego byc wielkie bum w zyciu. Zycie jest brutalne, wymagajce i konsekwentne. A ty maly pierdzioszek mamusi. Ell.