Gość gość183 Napisano Październik 29, 2018 Witam, w lutym kończę 18lat.. Chodzę do 3 gimnazjum.. I teraz zaczyna się problem.. Nie wiem co robić dalej czy po gimnazjum iść do zaocznej szkoły i do pracy.. Czy do technikum.Bo do samej pracy to raczej nie wypada bo za dużo po gim zarabiać to nie będę, co mógł bym zrobić ze swoim życiem aby je jakoś ułożyć i mieć jeszcze w miarę normalne życie. Wiem, że zrobiłem bardzo źle nie zdając te dwa razy.. Ale miałem problemy, moja mama była bardzo chora i nie mogłem zająć się nauką. A gdy już wyzdrowiała (drugi rok) to nie miałem ochoty na naukę.. Zlewałem to i robiłem co chciałem,gdy teraz wróciliśmy do siebie z dziewczyną i lepiej się poznaliśmy wiem, że mogę na niej polegać i to dla niej chce zmienić swoje życie, chce aby nie musiała się martwić przy mnie o byle problem, jesteśmy ze sobą już za 3 tygodnie rok i to były moje najlepsze miesiące życia. Czy ktoś da mi jakąś sensowną radę co robić dalej... Jaką pracę wybrać.. Szkole? Liceum raczej odpada.. Bo po tym studia a ja nie dam rady.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach