Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smiec sie puscił

Polecane posty

Gość gość

Ja zylam w calkowitym celibacie 6 lat,tak sie cieszylam a okAZALO sie ze on w najlepsze spotykal sie z innymi,intensywnie poznawal babki i czesto konczylo sie w lozku,z dwoma wpadl,obydwie usunely ciaze Niedobrze mi...pokochalam pustaka.

Gość gość
A chciałabyś prawiczka takiego jak ja? Wątpię:(

Gość gość
Ja z dwóch powyższych wolałabym jednak prawiczka niż śmiecia, co się puszcza z byle kim :o Wierny prawiczek nie będzie przynajmniej narażał twojego zdrowia i życia. A za jakiś czas wszystkiego się w łóżku nauczy.

Gość gość
Tu autorka, tak chcialabym prawiczka jesli bylibysmy atrakcyjni dla siebie to bylaby zaleta

Gość gość
Nie przejmuj się autorko, mój też mnie zdradzał i to już pół roku po ślubie, jak się potem okazało ale przez 9 lat żyłam w nieświadomości aż pewnego razu pojawiła się u nas jedna z nich z małym dzieckiem. Poczekałyśmy razem aż wróci z pracy, okazało się, zdradzał nas obie. Teraz jestem sama i już chyba nikogo nie znajdę i chyba też i nie chce. Oni racy po prostu są.

Gość gość
Miałaś jakieś dowody zdrady?

Gość gość
Tu prawiczek z 08:50. Dziękuję za dobre słowo:) Jak widzę, są normalne kobiety na tym zepsutym świecie:) Poczytam jeszcze parę podobnych tematów i kto wie, może właśnie dzięki tak wyrozumiałym kobietom jak Wy zniknie całkowicie mój kompleks z powodu bycia prawiczkiem?:) Zastanawia mnie tylko jedno. Gdzie Wy poznałyście tych swoich łajdaków? Przecież dla mnie ich zachowanie i takie traktowanie swoich partnerek to moralny rynsztok:o Nie wyobrażam sobie, jak można tak podle postępować.

Gość gość
przez 9 lat żyłam w nieświadomości aż pewnego razu pojawiła się u nas jedna z nich z małym dzieckiem X :o Współczuję:o :(

Gość gość
po co prowadzic podwojne zycie. moim zdanim albo rybka albo pipka, swojemu zapowiedzialam zejaj sie pusci to niech idzi o tamtej ale mnie nie ma prawadojnac bo nie za siebie jak sie dowim ze mnie zbrukal

Gość gość
12:43 I tak trzymaj, nie ma litości dla gnoi puszczalskich, bez względu na płeć

Gość gość
sens zwiazku jest do momentu jak nie ma w nim osoby trzeciej nawet jednorazowo. po takim czyms kazdy komu zostalo jeszcze troche przyzwoitosci powinien sie przyznac i opuscic ten zwiazek i nie niesc do lozka cudzych syfilisow, nawet tych mentalnych. no chyba ze partner wybaczy to juz jego sprawa, ja bym nie wybaczyla.

Gość gość
13:08 Lepiej bym tego nie ujął. Nigdy też nie wybaczyłbym zdrady.

Gość gość
baby sie do niczego nie nadaja, a niektore nawet do ruhania, co za podludzie :o

Gość gość
gość dziś baby sie do niczego nie nadaja, a niektore nawet do ruhania, co za podludzie pechowiec.gif X Nie nadają się do niczego tylko takie odpady jak ty. Nawet na przemiał i nawóz. Skoro ci baby nie pasują, po co piszesz na kobiecym forum? Jesteś frustrat, którego najwidoczniej żadna nie chciała, jak to ująłeś, "r***ać". Stąd zapewne ten żal. Ja szanuję kobiety i nigdy nie użyłbym takiego słownictwa. O swojej matce też tak się wypowiadasz?:o