Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam do facetow meskie podejscie

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafie powaznie traktowac faceta ktory sypia bez uczucia a seks traktuje jak sport. Dla mnie on nie jest zadnym macho. Jest po prostu łatwy. Wiem ze kobiety sie z tym godza, w mysl "facet musi",czasami nawet podziwiaja czego nie jestem w stanie zrozumiec :o Szanowac i podziwiac moge za silny charakter (czyli m.in umiejetnosc odpierania pokus ),autentyczność,wrazliwosc i zaradnosc. Mi imponowaloby gdyby facet byl ze mna z milosci a nie z braku laku,dla zabicia czasu i samotnosci,dla seksu/urodzenia mu dzieci/ludzi ("bo co powiedza na starego kawalera?") i nie zdradzalby mnie ,nawet jesli bylaby sytuacja taka jak np ciaza gdzie seksu nie ma przeciez przez dluzszy czas. Koledzy sie smieja z mojego podejscia :)

Gość gość
odpuść sobie takich kolegów, i nie trać na nich czasu. oni nie są warci funta kłaków. trzymaj się swego, a znajdziesz takiego, wiem co piszę bo jestem z takim od 15 lat. warto czekać.

Gość gość
A co Cię interesuje zdanie niedojrzałych facetów? Egoistów myślących jedynie w kategorii "ja"? Niektóre kobiety się godzą, na szczęście tylko niektóre. Mam podobne myślenie, bardzo podobne. Unikam tego typu, to wyjątkowo paskudny przypadek. Znam wielu facetów którzy sie w to nie wpisują, dzięki Bogu ;)

Gość gość
Dokładnie. Twoje myślenie jest takie jak moje pod względem oczekiwań wobec mężczyzny I wiesz co ? Tacy istnieją :) Wszystkiego dobrego! ;)

Gość gość
Śmieszne banialuki.